RAKİPTEN HABERLER

RAKİPTEN HABERLER
Samsun’un kader günüSamsunspor’un kaderi Ortak Çalışma Komisyonu’nun bugün tesislerde gerçekleştireceği resepsiyonda belli olacak. Komisyon eğer yapılacak bu destek resepsiyonunda yeterli desteği göremediği taktirde toplu...

Samsun'un kader günü

Samsunspor'un kaderi Ortak Çalışma Komisyonu'nun bugün tesislerde gerçekleştireceği resepsiyonda belli olacak. Komisyon eğer yapılacak bu destek resepsiyonunda yeterli desteği göremediği taktirde toplu olarak istifa edecek. Geçen hafta içi yapılan basın toplantısında kulübün tek kurtuluşunun Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk olduğu görüşünde birleşen Çalışma Komisyonu, şehirden bu konuda destek istedi. Şimdi bütün gözler pazar günü Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak kritik davete çevrildi. Şehrin önde gelenlerinin katılacağı bu destek gününde Kırmızı-Beyazlı ekip için neler yapılabileceği görüşülüp tartışılacak. Samsunspor' lu taraftarlar, takımlarını yeniden Süper Ligde görmek istediklerini ve bunun için gerekli bütün önlemlerin bu resepsiyonda alınmasını istedi.

"Destek göremedik"

Giresunspor'un Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Kitapçı, şuana kadar Giresunlular'dan umdukları desteği göremediklerini söyleyerek, "Devam mı, tamam mı konusundaki kararımızı henüz vermedik ama Giresunlular kulübü sahiplenmemesi halinde yeni sezonda göreve talipli olmayacağız" dedi.
Kulübe yardımda bulunan kişi sayısının yok denilebilecek kadar az olduğunu dile getiren Başkan Kitapçı; "Geçen sezon çok zor şartlar altında görev yaptığımızı herkes biliyor. 16 Haziran'da yapacağımız kongrede göreve talipli olup olmayacağımızı Giresunlular'ın kulübümüze göstereceği destek belirleyecek demiştik. Şuana kadar umduğumuz desteği göremedik" diye konuştu.

Karşıyaka'da ilk transfer

Karşıyaka, Kocaelispor'dan Cihan'ı transfer etti. Karşıyaka yönetimi, 2007-2008 sezonunun ilk transferini, Kocaelisporlu Cihan Korucuoğlu'nu alarak gerçekleştirdi. Son 6 sezondur Kocaelispor forması giyen 24 yaşındaki ön libero, kendisini 2 yıllığına yeşil-kırmızılı renklere bağlayan imzayı, Selçuk Yaşar Tesislerinde attı. Kulüp Profesyonel Şube Başkanı Yücel Çağatay, dış transferde görüşmelerin devam ettiğini, bonservisi elinde olan, geçen sezon en az 28-30 maç forma giymiş, uzun süre faydalanabilecekleri oyuncuları transfer edeceklerini söyledi.

Kocaeli'de iki imza

Kocaelispor, dış transferde iki futbolcu ile sözleşme imzaladı. Kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın da hazır bulunduğu törende, Kocaeli Süper Amatör küme takımlarından İhsaniyespor'dan Ufuk Baltürk ve Emrah Öztürk ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı. Amatör kümede başarılı olan 2 futbolcuyu Kocaelispor'a kazandırdıklarını ifade eden Gürkan, ''Kendilerine güveniyoruz, Kocaelispor'da çok çalışarak diğer oyuncular ile rekabet içerisinde kulübümüze fayda sağlayacaklarına inanıyoruz. İhsaniyespor kulübüne ve Şemsettin hocaya teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.

Ergün kıymete bindi

Beşiktaş Teknik Direktörlüğünü üstlenen Ertuğrul Sağlam'ın , yeniden Kayserispor'a dönen Ergün Teber'i mutlaka kadrosunda görmek istediği ve yöneticilere " Ergün sol kanatta iyi işler yapar. Bu oyuncuyu almalısınız" dediği gelen haberler arasında. Bilindiği gibi, Beşiktaş'ın sol kanat savunmasında artık yaşı ilerlemiş olan İbrahim Üzülmez ve zaman zaman da Mehmet Sedef görev yapıyorlar. Bu durum yüzünden Ergün Teber siyah beyazlı takımın tercih nedeni. Geçtiğimiz sezon başında Sakaryaspor'a kiralık gönderilen Ergün Teber, daha sonra Erciyesspor'a gelmiş ve gerçekten de başarılı bir sezon geçirmesinin yanında A Milli takımımızın aday kadrosuna çağırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Ergün Teber'in yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği henüz belli değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.