RAKİPTEN HABERLER

RAKİPTEN HABERLER
Samsunspor’da bir yandan iç transfer devam ederken bir yandan da dış transferde arayışlar sürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sezon Diyarbakırspor’da başarılı bir yıl geçiren eski futbolcusu Elyasa Süme ile büyük ölçüde...

Samsunspor'da bir yandan iç transfer devam ederken bir yandan da dış transferde arayışlar sürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu sezon Diyarbakırspor'da başarılı bir yıl geçiren eski futbolcusu Elyasa Süme ile büyük ölçüde anlaştı.
Yeşil-Kırmızılı takımla sözleşmesi sona eren genç futbolcunun Samsunspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Diyarbakırspor forması altında iyi bir çıkış yakalayan gurbetçi futbolcuya aynı zamanda Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de talip olduğu açıklandı. Samsun'da eski dostlarının da ikna çabalarıyla önceliği Kırmızı-Beyazlı ekibe vereceğini dile getiren genç futbolcu, "Samsun ve Samsunspor'u seviyorum. İnşallah şartlarda anlaşırız" diye konuştu.

Altay'da imzalar

Altay yönetimi, geleceğini garanti altına alıyor. Süper Lig'den bir çok takımın transfer listesinde olan Eren ile İlhan'ın Mayıs 2008'de bitecek olan sözleşmeleri 2010'a kadar uzatıldı.
İki futbolcunun önümüzdeki hafta yeni sözleşmeye imza atacağı öğrenilirken, Alp, Erdi ve kaleci Gökhan'ın yeni sezonda alacakları transfer ücretlerinde de uzlaşmaya varıldı. Genç oyuncuların Altay'da öneminin büyük olduğunu belirten Başkan Nafiz Zorlu, "Özellikle Eren ve İlhan'ın sözleşmesini uzatmak bizim için çok önemliydi. İki futbolcumuz da bizim güvenimizi boşa çıkarmadı" dedi. Dış transferde Bolulu santrfor Murat Bölükbaş ile Uşaklı sol kanat oyuncusu Zafer Uysal'ın işini bitiren yönetim, rotasını Adem Büyük'e çevirdi. İzmir Beşiktaşlılar Derneği eski Başkanı ve Altay üyesi Emin Önal'ın da araya girmesi ile Beşiktaş'la anlaşan siyah beyazlı yönetimin, salı günü genç santrfor ile İzmir'de masaya oturacağı öğrenildi. Kiralama yoluyla alınacak olan genç futbolcuyu Teknik Direktör Ekrem Al'ın ısrarla istediği öğrenildi.

İmzalar gecikti

Lig A'da bu sezon Süper Lig'i ilk 6'ya kalarak kovalamanın hesaplarını yapan Karşıyaka'da maddi sıkıntı transferi baltalıyor. Bir taraftan kapanmayı bekleyen icralık dosyalar diğer taraftan görüşülüp anlaşılan futbolcuların maddi olanaksızlık yüzünden imzaya yanaşmaması yönetimi köşeye sıkıştırdı.
Transfer heyetinin görüşüp prensip anlaşmasına vardığı Diyarbakırspor'un golcüsü Mohammet Ali Kurtuluş, Mardinspor'un forveti Şehmus Özer, İnegölspor'un genç stoperi Kemal, Çaykur Rizespor'dan Seydihan Başlantı peşinat konusundaki tereddütleri nedeniyle imza masasına oturmuyor. Futbol Şube Sorumlusu Yücel Çağatay, parasal konuların yarından itibaren çözülüp imzaların arka arkaya atılacağını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir 4 Temmuz'da toplanıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler, yeni sezona üç etaplı kamp yaparak hazırlanacaklarını dile getirdi.
Başkan Uslusoy, 4 Temmuz'da kendi tesislerinde toplandıktan sonra 23 Temmuz tarihine kadar burada çalışacaklarını söyledi. Mavi-Beyazlı yöneticiler, "İlk etap kamp çalışmasını Gaziantep'te yapacağız. Daha sonra 23 Temmuz'da Nevşehir'e giderek burada iddia turnuvasına katılacağız. Daha sonra üçüncü etap kamp çalışması için Bolu'ya giderek lige burada hazırlanacağız. Şu anda da transfer çalışmalarımız hızla devam ediyor. İç transferde Ömer ve Serdar ile görüşmeler sürüyor, dış transferde ise görüşme yaptığımız oyuncular var. Bunları en kısa zamanda ilimize getirip sözleşme imzalattıracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.