RAKİPTEN HABERLER...

RAKİPTEN HABERLER...

Kayserispor’u sıkıntı bastıSüper Lig’in ikinci devresine sıkıntılı giren Kayserispor’da, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Ligin ilk devresinde gösterdiği başarılı performansı ile adından...

Kayserispor'u sıkıntı bastı

Süper Lig'in ikinci devresine sıkıntılı giren Kayserispor'da, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.
Ligin ilk devresinde gösterdiği başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Kayserispor'da, Denizlispor maçı öncesi 2 kart cezalısı, kart sınırında 7 futbolcunun bulunması ve 4 futbolcunun sakat olması can sıkıyor.
Deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılı ekipte Gökhan Emriciksin, ikinci devreye sakat ve cezalı oyuncu olmasına karşın iyi başladıklarını söyleyerek, Denizlispor maçında galibiyet hedeflediklerini kaydetti.
Sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Tolunay Kafkas ise, Denizlispor karşılaşmasının zor geçeceğini belirterek, "İyi oynayan, hak edenin kazanacağı bir maç olacağını düşünüyoruz" dedi.
Sıkıntılı süreçte çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Kafkas, "Kart sınırı, cezalı ve sakat oyuncular var. Genç arkadaşlarımızı bu sıkıntılı süreçte değerlendirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıp üst sıralardaki konumumuzu koruyacağız" diyerek sözlerin noktaladı.
Kayserispor'da takım kaptanı Aydın Toscalı ile Hakan Aslantaş cezalı, Suleymanou, Serdar, Mehmet Eren, Cangale, Saidou, Durmuş, Makukula ise kart sınırında bulunuyor. Eren Güngör, Furkan, Shawky ve Toledo ise sakat oyuncular arasında yer alıyor.

Gaziantep üç puanda iddialı

Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde tek kaleli oyun, korner çalışması ve dar alanda çift kale oyun çalışmaları yapıldı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular şut çalışması yaptı. Antrenmana A-2 takımda bulunan Ferdi Coşkun, Semih Kaya, Soner Örnek, Gökhan Öztürk ve Kaleci Muhammet Şentürk katılmadı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.
Gaziantepspor'un genç yeteneklerinden Cenk Güvenç, haftayı bay geçtikleri için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Önümüzde Cumartesi günü oynayacağımız Beşiktaş maçı var. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Beşiktaş maçından puan veya puanlar alarak ayrılmak istiyoruz. Haftayı bay geçtiğimiz için bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş karşısında galip geleceğimize inanıyorum" dedi

Uğur Boral
ameliyat oldu

Fenerbahçe'nin 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında sol dizinden sakatlanan milli futbolcu Uğur Boral, bugün Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde ameliyat oldu. Prof. Dr. Ömer Taşer ve Opr. Dr. Sarper Çetinkaya tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonucunda, sol diz ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve menüsküs tamirinin başarıyla tamamlandığı öğrenildi.Uğur Boral'ın 3 içerisinde taburcu edilmesi bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe Kulübü de yayınladığı bir mesajla Uğur Boral'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Denizlispor tur umudu taşıyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor ile karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamladı.
Turkcell Süper Lig'de kalma umutlarını büyük oranda kaybeden Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda zoru başarmanın hesaplarını yapıyor. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 4-1 kaybettiği maçın rövanşını yarın kendi sahasında oynayacak olan yeşil siyahlı ekip, tur atlamak istiyor. Sakatlığı süren Emin ve kart cezalısı Burak'ın forma giyemeyeceği maçın hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla tamamlayan Denizlispor'un, gol yemeden en az 3 gol atması veya gol yediği taktirde en az 4 farkla sahadan galip ayrılması gerekiyor. Daha önceki yıllarda 3 defa yarı finale yükselmeyi başaran yeşil siyahlılar, ligde kaybettiği umutlarını kupada devam ettirmek için tüm planlarını tur atlayacak skoru bulmak için yapıyor. İlk maçta dezavantajlı bir skorla sahadan ayrıldıklarını ifade eden Teknik Direktör Hakan Kutlu, tur atlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Denizli Atatürk Stadı'nda saat:16.30'da başlayacak ve Deniz Barış'ın yöneteceği maçta Denizlispor'un sahaya, Cenk- Erkan, Koffi, Bajic, Çağlar- Okan, Braga, Berberoviç, Güray- Angelov, Engin on biriyle çıkması bekleniyor.

Canaydın hastaneye kaldırıldı

Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın, Bursa'da hastaneye kaldırıldı.
Bir süredir yakalandığı pankreas kanseri sebebiyle tedavi gören Özhan Canaydın, dün akşam rahatsızlanınca Bademli'deki evinden Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Dün gece yapılan müdahaleyle durumu iyi olan Özhan Canaydın'ın enfeksiyon riskine karşı tutulduğu yoğun bakımdan çıkartıldığı bildirildi.
Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy yaptığı yazılı açıklamada, Özhan Canaydın'ın pazartesi günü yüksek ateş sebebiyle hastaneye başvurduğunu belirterek, "Özhan Canaydın, yüksek ateş sebebiyle hastanemizin yoğun bakım servisine alınmıştır. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra bu sabah genel sağlık durumu düzelen hastamız normal hasta katına alınmıştır. Kendisinin rutin tahlil ve tedavisine devam edilmektedir" dedi

3 Bin genç yıldız adayı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Ahmet Güvener, TFF Futbol Geliştirme Merkezleri'nde 3 bin genç futbolcuyu geleceğin yıldız adayları olarak yetiştireceklerini söyledi.
TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Kasım 2009'da faaliyete geçen ve Türkiye'nin 50 il ve ilçesinde bulunan FTEM'lerde her yıl 3 bin yıldız futbolcu adayı yetiştirildiğini belirterek, "FTEM'lerdeki futbol eğitimi, teknik, taktik, fiziksel ve zihinsel unsurları içeriyor. Henüz lisanslı olmayan, 10-12 yaş gruplarından erkek ve kız çocukların katılabildiği FTEM'lerde bu 3 yaş grubundan, kapasitesi ve yeteneği yüksek ortalama 20'şer yetenekli öğrenci eğitim alıyor. Bugün, 3 bin çocuğa futbol eğitimi verebilen FTEM'lerin sayısının 2013'e kadar 200'e çıkartılması, eğitim alan çocukların sayısının da 12 bin'e ulaşması hedefleniyor. FTEM'lerde futbol yeteneklerini ve fiziksel kapasitelerini geliştiren futbolcuların amatör ligler, gençlik geliştirme ligleri, akademi ligleri ile milli takımlarda yer alması hedefleniyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.