RAKİPTEN HABERLER.. RAKİPTEN HABERLER

RAKİPTEN HABERLER.. RAKİPTEN HABERLER
Malatya destek isteyecek Malatyaspor, sponsor olarak bir firmayla anlaşamaması nedeniyle maddi sıkıntıya girdi. Maddi sıkıntı konusunda Başkan Haşim Karadağ’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan destek isteyeceği öğrenildi....

Malatya destek isteyecek

Malatyaspor, sponsor olarak bir firmayla anlaşamaması nedeniyle maddi sıkıntıya girdi. Maddi sıkıntı konusunda Başkan Haşim Karadağ'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan destek isteyeceği öğrenildi. İstanbul'dan Malatya'ya gelen Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ'ın kentte kalacağı süre içerisinde bazı görüşmeler yapacağı öğrenildi. İlk etapta cumartesi günü Malatya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile görüşmeyi planladığı belirtilen Karadağ'ın Başbakan' dan destek isteyeceği ifade edildi. Antalya'dan 1. sıra milletvekili adayı olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Eskişehir'den aday olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan' ın bu illerin Türk Telekom Lig A takımlarıyla bizzat ilgilenmesi konusunu Başbakan' a açacağı öğrenilen Haşim Karadağ'ın, AK Partiden Malatya milletvekili adayı olan isimlerin de Malatyaspor'a yakınlık göstermesi isteğinde bulunacağı kaydedildi.

Samsun'lu yeter

Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakkı Bayrak, Nuri Asan Tesisleri'nde idman yapan Celil ile bir süre sohbet etti. Sohbet sırasında gazetecilerin, "Celil' i takımda ister misin ?" sorusuna, "Hangi teknik adam Celil gibi bir yeteneği istemez" diye cevaplayan Bayrak,"Samsunspor'un öyle çok pahalı transferlere ihtiyacı yok. Celil gibi Samsunlu futbolcular takımına geri dönsün ve sahip çıksın yeter. Bu takım, onların gayretiyle lige çıkar. Gelmelerinden yanayım" dedi. Hocasının bu sözlerine katıldığını belirten Celil ise,"Hocam haklı. ben her zaman göreve hazırım. Bu takımı lige çıkarırız. Yeter ki bize güvensinler" diye konuştu.

Diyar'da gözler kongrede

Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü yapılacak olağanüstü kongreye çevrildi.
Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, yönetime geldiklerinden bu yana 8.3 milyon YTL harcama yaptıklarını belirterek, "Pazar günü yapılacak olağanüstü kongrede yönetime talip çıkmalı, çünkü Diyarbakırspor'un yeni sezona sorunsuz başlayabilmesi için acil paraya ihtiyacı vardır. Yönetime geldiğimiz günden bu yana 8.3 milyon YTL harcama yaptık. 3 milyon YTL borcumuz var. Transfer yapılabilmesi, borçların ödenmesi ve yeni sezon hazırlıkları için 4 milyon YTL paraya ihtiyaç var. Şimdi önümüzde kongremiz var, yönetim sorunu en kısa zamanda çözüme kavuşturulmalı ki, işler yoluna girebilsin. Aksi takdirde yine kongreler serisi devam eder. Bunun için tüm Diyarbakırlıları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu kongre Diyarbakırspor için çok önemli ve camia için hayati önem taşıyor" dedi. Genel Menajer Murat Yiğiter ise, dış transferde iki futbolcuya imza attırdıklarını ifade ederek, "Transfer görüşmelerimiz sürüyor. Kongrenin yapılmasını bekliyoruz. Birçok futbolcu arkadaşımız da bunu bekliyor. Yine de transferde olumlu işler yapıyoruz ve yapacağız da" şeklinde konuştu.

Fuat Yaman raporunu açıkladı

Kocaelispor Teknik Direktörü Fuat Yaman önceki akşam KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında bu sezon kalmasını istediği futbolcuları açıkladı. Mevcut kadroyla ilgili titiz bir çalışma yapan teknik direktör Fuat Yaman; Taner Gülleri, Haydar Koç, Muhammet Özdin, Serhat Sağat, Bayram Toysal, Umut Kekilli, Bülent, Muhammet, Cem Sinan ve Oktay Pop'un kalmasını istedi. Yönetim, Yaman' ın raporu doğrultusunda kalması istenen futbolcularla görüşmelerini yoğunlaştırdı. Dış transferle ilgili de açıklama yapan Fuat Yaman, şu anda en büyük sorunun kalede olduğunu vurguladı. Kilit noktalara transfer yapacaklarını belirten Yaman, "Acil olarak kale, defans ve kanatlara oyuncu arıyoruz dedi. Yaman, bu zamana kadar yapılan transferlerle ilgili ise, "Aldığımız amatör oyuncular yöneticilerimiz ve Kayhan Çubuklu tarafından takip edilen iyi oyuncular. Tesislerde yapılacak olan 1 haftalık kamp süresince bu oyuncuların durumlarına bakacağız" dedi.

Tatlı Bolu'da

Boluspor'un 2004 yılında da görüşüp anlaşamadığı Sakaryasporlu Ferdi Tatlı, Boluspor tesislerinde yapılan törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Beşiktaş alt yapısında yetişerek Gençlerbirliği ve Sakaryaspor'da orta saha oyuncusu olarak görev yapan 28 yaşındaki Ferdi Tatlı, Boluspor'a gelmekten çok memnun olduğunu belirterek, Boluspor'u hep birlikte Süper Lig'e taşıyacaklarını söyledi. Transferlerin süreceğini belirten Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı da; "Ferdi ile beraber Lig A'da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaf-Kaf'da durmuyor

Karşıyaka bir taraftan maddi sıkıntıyı aşmak için yoğun çaba sarf ederken diğer taraftan da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Mardinspor' un golcüsü Şehmus Özer' le dün bir araya gelen yönetim 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle anlaşmaya varamadı. Şehmus 'un ücretin yarısını peşin ve 30 bin YTL menajerlik parası istemesi üzerine transfer suya düştü. Bu gelişme üzerine KSK yönetimi Diyarbakırspor'un tecrübeli golcüsü Mohammet Ali Kurtuluş 'u İzmir'e davet etti. 32 yaşındaki futbolcunun tatil yaptığı Akçay' dan bugün görüşme için İzmir'e gelmesi bekleniyor. Öte yandan sağlık raporu temiz çıkan Deniz Kaçan 'la dün 3 yıllık sözleşme imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.