RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...

RAKİPTEN HABERLER...RAKİPTEN HABERLER...
Altay gürbetçi alıyorDış transferde henüz resmi bir imza attıramayan Altay yönetimi, gurbetçi futbolculara yöneldi. Transfer listesine aldığı Ordusporlu Fatih Şen’i Kocaelispor’a, Elazığsporlu Murat Özkan’ı Sakaryaspor’a...

Altay gürbetçi alıyor

Dış transferde henüz resmi bir imza attıramayan Altay yönetimi, gurbetçi futbolculara yöneldi. Transfer listesine aldığı Ordusporlu Fatih Şen'i Kocaelispor'a, Elazığsporlu Murat Özkan'ı Sakaryaspor'a kaptıran, prensip anlaşması yaptığı Zafer Uysal ile Murat Bölükbaş'a da yüksek ücretler teklif edilmesi nedeniyle imza attıramayan yöneticiler, çareyi gurbetçilerde buldu.
Gaziemir Tesisleri'nde dört günde toplam 25 gurbetçi futbolcuyu yakın takibe alan siyah-beyazlılar, Slovakya 1. Ligi'nde sezonu 6. sırada tamamlayan Senec' in 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Alparslan Çakır ile Hollanda 1. Ligi'nde kümede kalmayı başaran Willem II'nin yedek kalecisi Ahmet Altın'ı beğendi. Alparslan Çakır'ın bonservisinin elinde olduğu, kulübüyle sözleşmesi devam eden Ahmet Altın'ın maliyetinin düşük olduğu açıklandı.

Kaptan yuvada kaldı

Giresunspor, iç transferde Ümit Teke ve Mehmet Zengin'le yeniden anlaştı. Önceki gün Giresun'a gelerek Transfer Komitesi ile görüşen Ümit Teke ile kaptan Mehmet Zengin, kendilerine önerilen rakamı düşünmek için süre istemişlerdi. Dün Kulübe gelerek kendilerine yapılan teklife "evet" diyen her iki futbolcu, Giresunspor'da kaldı. Yeşil-Beyazlı ekibin Lig A'ya çıkmasında önemli katkıları bulunan Mehmet Zengin ve Ümit Teke'nin yeniden Giresunspor'da kalması, taraftarlar arasında da sevinçle karşılandı.Giresunspor'un bugünden sonra iç ve dış transfere daha çok ağırlık vereceği belirtildi. Özellikle iç transferde, görüşme yapılan her futbolcuya imza attırılması bekleniyor.

Kocaeli'de bir imza

Kocaelispor dış transferde Almanya'nın 2. Lig takımlarından Kickers Emden takımında sol açık ve forvet mevkisinde oynayan Ferhat Çerçi'yi transfer etti. 25 yaşındaki oyuncu bu sezon 29 maçta 9 gol atmıştı. Daha önce Bundesliga takımlarından Arminia Bielefeld takımında forma giyen Çerçi daha önce de Lippstadt 08 takımında da 28 maçta 16 gol kaydetmişti. Ferhat imza töreninde yaptığı açıklamada, "Kocaelispor'a gelmekten dolayı çok mutluyum. Kocaelispor'da başarılı olacağıma inanıyorum.Almanya 2. Lig takımlarından Kickers Emden takımında sol açık ve forvet mevkisinde oynayan Ferhat Çerçi, Kocaelispor ile sözleşme imzaladı. Ferhat, geçtiğmizi günlerde 60 saniyede üst üste 2 gol kaydederek Alman futbol tarihine geçti.

Yılmaz ve Alp Elazığ listesinde

Teknik Direktör Erol TOK'un mevcut kadronun korunmasını istemesi üzerine İç Transfer'de kalması kararlaştırılan futbolculara görüşme çağrısı yapan Elazığspor'da, görüşmelerin sonucuna göre dış transfer çalışmalarına başlanacak.
Elazığspor Başkanı Bahri TURHAN'ın yapılacak olan transferler konusunda Teknik Direktör Erol TOK'un söyleyeceklerini en küçük ayrıntısına kadar dikkâte alarak, teknik adamın direktifleri doğrultusunda, yönetimin de onayıyla hangi futbolcularla devam edileceğinin kararlaştırılacağını bildirmesi üzerine, futbolcularına çağrıda bulunan yönetimin duruma göre dış tranfere yönelmesi bekleniyor.
Mevcut kadronun korunmasından yana olduğunu, Erman'ın kalmasını istediğini ancak, kulübe çok paralar gelirse de durumu değerlendireceklerini ifâde eden Teknik Direktör Erol TOK' un, dış transfer listesinde geçen sezonun ilk yarısında Diyarbakırspor' da forma giyen ve kadro dışı bırakılan Yılmaz ÖZLEM ile Türk Telekomspor' dan Alp KÜÇÜKVARDAR'ın da yer aldığı bildiriliyor.

Kaf-Kaf'ın Rıdvan aşkı

Karşıyaka'da 22 günlük görevinin ardından, istediği transferlerin yapılmadığını öne sürerek istifa eden Levent Eriş' in yerine, Sportif Danışman Rıdvan Dilmen' in getirilmesi için çaba harcanıyor. Çeşme'de tatil yapan genç teknik adamın dün Futbol Şube Sorumlusu Yücel Çağatay'la telefonla görüştüğü ve bugün bir araya geleceği belirtildi. Dilmen' in yeşil-kırmızılı ekibin teknik patronluğuna gelmesi için taraftarların da destek verdiği açıklandı.
Dilmen' in gerer Karşıyaka, gerekse Karşıyaka taraftarıyla ile iyi bir etkileşimi olduğunu belirten Çağatay, "Rıdvan Dilmen, sportif danışmanlık yaparak zaten Karşıyaka sevgisini göstermiş bir insan. Camia ve taraftarımız Dilmen' i takımın başında görmek istiyor. Genç teknik adam ile bu yıl özlenen başarının yakalanacağına inanıyoruz. Kendisiyle toplantı yapıp bu konuyu çözüme kavuşturacağız" dedi.

Kayseri'de imzalar sırada

Kayseri Erciyesspor'un daha önce ön anlaşma imzaladığı Afyonkarahisar'dan santrafor Emrah Bozkurt ve Kırşehirspor'dan Ahmet Küçüktalaslı'nın pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi. Ankaragücü'nden Aytekin, Şekerspor'dan Evren ve Malatyaspor'dan Sedat Samatyalı ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Kayserispor'dan Alaattin, Köksal, Enver, ve Kamber'i isteyen Mavi-siyahlılar, iç ve dış transferi birlikte yürütmeyi ve cuma gününe kadar büyük ölçüde bitirmeyi hedefliyor.
Teknik direktör Mehmet Bulut, 16 Ağustos'da UEFA maçı olması nedeniyle antrenmanlara bir an önce başlamak istediklerini belirterek, "1-5 Temmuz arası Kayseri'de toplanacağız. 15 günlük çalışmanın ardından 3 gün izin yapıp Bolu Dorukkaya'da kampa gireceğiz. Amacımız, UEFA Kupası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek " diye konuştu.

Malatya'dan çifte atak

Türk Telekom Lig A ekibi Malatyaspor, İstanbulspor'un sağ kanat oyuncusu Mahmut Acar ve Alanyaspor'dan kaleci Erol Tırpan ile anlaştı. Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Birer, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü, İstanbulspor'dan Mahmut Acar ve Alanyaspor'dan kaleci Erol Tırpan ile anlaştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.