SAĞLIK İLE DEMİR KARŞILAŞTI

SAĞLIK İLE DEMİR KARŞILAŞTI
Eylül ayında başlayacak U15ler ligi için kulüpler artık geri sayıma girdi. Sağlıkspor ile Demirspor dün Behiç Erkin sahasında özel maç yaptılar.l İlimiz Amatör Spor Kulüpleri alt yap faaliyetlerini sürdürürken, yeni sezon...

Eylül ayında başlayacak U15ler ligi için kulüpler artık geri sayıma girdi. Sağlıkspor ile Demirspor dün Behiç Erkin sahasında özel maç yaptılar.
l İlimiz Amatör Spor Kulüpleri alt yap faaliyetlerini sürdürürken, yeni sezon hazırlıklarını özel maçlarla takviye ediyorlar. Dün Demirspor ile Sağlıkspor U15 takımları özel bir müsabaka oynadılar. Behiç Erkin sahasında oynanan maçta her iki takım oyuncuları da tüm hünerlerini sergilediler. Demirspor'da antrenör Zeynel Aykaç 'İyi bir maç oldu. İki takımda da yetenekli oyuncular var. Takımlarımızı bu tip özel maçlarda görerek fikir sahibi oluyoruz' şeklinde konuştu. Öte yandan yaz dönemini oldukça yoğun hazırlık maçı trafiğiyle geçiren Sağlıkspor'da genç antrenör Volkan Çıngırer 'Demirspor ile yaptığımız özel maçta bizim açımızdan iyi geçti. Oyuncularımızın her oynanan maçla ile birlikte özgüveni daha da artıyor. Buda sahada ki verimliliklerini direkt olarak etkiledi. Amacımız alt yapımızdan Eskişehir futboluna yetenekli oyuncular yetiştirmek' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.