SAĞLIKSPOR ŞAHİNBEY İLE OYNUYOR

SAĞLIKSPOR ŞAHİNBEY İLE OYNUYOR
Bolu Gerede’de kamp yapan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz bugün Kızılcıhamam sahasında Gaziantep Şahinbey takımıyla özel maç yapacak. Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede’de kampa girerek devam eden Sağlıkspor burada özel...

Bolu Gerede'de kamp yapan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz bugün Kızılcıhamam sahasında Gaziantep Şahinbey takımıyla özel maç yapacak.
Yeni sezon hazırlıklarına Bolu Gerede'de kampa girerek devam eden Sağlıkspor burada özel maçlara yöneliyor. Geçtiğimiz Cumartesi gününden bu yana günde çift antrenman olmak üzere yeni sezona bilenen kırmızı beyazlılar bugünden itibaren 3 gün art arda özel maç yapacak. Bugün Kızılcıhaman'da Gaziantep Şahinbey ile karşılaşacak Sağlıkspor yarın Süper Amatör Lig takımı Düzce Belediyesi, Perşembe günü ise Mersin MESKİ ile özel bir müsabaka oynayacak. Sağlıkspor ardından Cuma sabah kahvakltısının ardından Eskişehir'e dönecek. Temsilcimiz Bolu dönüşü ayağının tozuyla 9 Eylül'de Kestel ile ilimizde, 15 Eylül'de ise Merinos ile Bursa'da bir hazırlık maçı daha yaparak yeni sezona hazır hale gelecek. Antrenör Mesut Altıntaş kampın çok iyi geçtiğini belirterek 'Mükemmel bir ortamda yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu kampın bizim için çok faydalı geçeceğine inanıyorum. 3 özel maç yaparak tüm oyuncularımızı görme fırsatını yakalayacağız. Mental olarak da lige hazır gireceğimizi düşünüyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.