Sağlıkspor'da deneme bitti

Sağlıkspor’da deneme bitti
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor’da denenmeye gelen 16 oyuncu ile önceki gün yollar ayrıldı. Alt yapıdan 4 oyuncuyla birlikte kadro 26’ya indi. Antrenör Altıntaş şans bulmayacak oyuncular olacağını ve bu nedenle...

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sağlıkspor'da denenmeye gelen 16 oyuncu ile önceki gün yollar ayrıldı. Alt yapıdan 4 oyuncuyla birlikte kadro 26'ya indi. Antrenör Altıntaş şans bulmayacak oyuncular olacağını ve bu nedenle takımdan 1-2 oyuncunun daha kopacağını ifade etti.
Sağlıkspor 2012-2013 sezonuna oyuncu deneyerek başladı. Antrenör Mesut Altıntaş 1 haftalık periyotta bir taraftan oyuncu denerken, diğer taraftan ise takımını yeni sezona hazırlamak için uğraş verdi. Kısa zamanda 16 oyuncunun takıma denenmeye geldiğini belirten Altıntaş '42 oyuncu ile çalışma yaptık. Belli bir antrenman periyodunun ardından 16 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Alternatifli geniş bir kadromuz var. Daha öncede belirttiğimiz gibi genç ve dinamik bir takım olacağız. Bayram tatilinin ardından yavaş yavaş özel maçlara da yöneleceğiz ama, henüz kondisyon ve yükleme çalışmalarımız devam ediyor. Sezona güçlü ve en hazır şekilde girmek adına ne gerekiyorsa yapacağız' şeklinde konuştu. Öte yandan Sağlıkspor son olarak Eskişehirspor'dan Oğuzhan Türkoğlu ve Gürhan Temircan'ı kadrosuna kattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.