Şahinspor yaz okulu başladı

Şahinspor yaz okulu başladı
İlimiz Taekwon-do kulüplerinden Şahinspor’da Yaz Spor Okulları çalışmaları start aldı. Geçtiğimiz yıllar Elit Sporcular ile birlikte bu yıl yeni katılımları da çalışmalara aldıklarını belirten kulüp sahibi ve aynı zamanda...

İlimiz Taekwon-do kulüplerinden Şahinspor'da Yaz Spor Okulları çalışmaları start aldı. Geçtiğimiz yıllar Elit Sporcular ile birlikte bu yıl yeni katılımları da çalışmalara aldıklarını belirten kulüp sahibi ve aynı zamanda antrenör İsa Şahin yaz dönemini en iyi şekilde geçireceklerini belirtti.
Haftanın üç günü kulüp antrenörlerinin yanısıra yetenekli sporcuları Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı yaz spor okullarına da eğitim verdiklerini belirten İsa Şahin "Taekwon-do sporuna yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık. Geçtiğimiz yıldan yetenekli olduklarına inandığımız sporcularla yolumuza devam ediyoruz. Bu yıl yeni katılımlar oldu. Yeni katılımlar arasından yetenekli olduğuna yine inandığımız sporcularımızı kulübümüz bünyesine dahil edeceğiz. Şahin spor kulübü olarak Eskişehir taekwon-do'suna hizmet etmeye devam edeceğiz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.