Şampiyon Tülomsaş oldu

Şampiyon Tülomsaş oldu
Milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği kurumlar arası Büyük Atatürk kupası müsabakaları önceki gün oynanan maçlarla sona ererken, şampiyonluğu penaltı atışları sonunda Tülomsaş elde etti. Önceki gün Atatürk Teknik...

Milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği kurumlar arası Büyük Atatürk kupası müsabakaları önceki gün oynanan maçlarla sona ererken, şampiyonluğu penaltı atışları sonunda Tülomsaş elde etti. Önceki gün Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halı sahasında oynanan günün ilk karşılaşmasında 1.Hava Kuvvet Komutanlığı Emniyet Müdürlüğü'nü 8-2 yenerek üçüncülüğü elde etti.
Bu maçın ardından oynanan final maçında ise Tülomsaş ile Eğitimspor final maçına çıktılar. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçildi. İkinci yarıda Tülomsaş kulüp başkanı Mehmet Uykun'un iki şık golü ile öne geçsede, Eğtimspor maçı bırakmadı ve bir dakika içersinde bulduğu iki golle skoru 2-2'ye getirdi. Kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında gülen taraf ise 5-4'lük skorla Tülomsaş oldu. Final karşılaşmasının ardından yapılan ödül töreninde Milli eğitim müdürü Ertuğrul Dindar ve Milli eğitim şube müdürü İsmail Samur dereceye giren takımlara ve maçlarda görev yapan hakemler adına il hakem kurulu başkanı Mustafa Yapaklara günün anısına plaket ve Atatürk resmi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.