Şampiyonluk günü

Şampiyonluk günü
Küçük kızlar hentbol il birinciliği müsabakalarına dün oynanan iki karşılaşma ile devam edilirken, şampiyonluğun iki adayı Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi rakiplerini mağlup ederek iddiasını devam ettirdi. Porsuk...

Küçük kızlar hentbol il birinciliği müsabakalarına dün oynanan iki karşılaşma ile devam edilirken, şampiyonluğun iki adayı Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi rakiplerini mağlup ederek iddiasını devam ettirdi.
Porsuk spor salonunda oynanan günün ilk karşılaşmasında Anadolu Üniversitesi Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk iddiasını devam ettiren ve puan kaybına tahammülü olmayan Anadolu Üniversitesi Gençlikspor'u 14-9 yenmeyi başardı. Günün ikinci karşılaşmasında ise kayıpsız lider durumda bulunan Osmangazi Üniversitesi Üniversite Evleri'ni 31-4 yenerek liderliğini devam ettirdi. Küçük kızlar hentbol il birinciliği müsabakalarında bugün oynanacak Osmangazi Üniversitesi Anadolu Üniversitesi karşılaşması şampiyon olacak takımı ligin bitimine bir maç kala belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.