"Sanki 320 milyonluk borcu biz yaptık"

"Sanki 320 milyonluk borcu biz yaptık"
Eskişehirspor başkanı Erkan Koca genel kurulda yaptığı konuşmada “Eskişehirspor’da sistem çökmüş. Bu sistemde başarısızlığa biz de dahil olduk" dedi.

“SANKİ BİZ YAPTIK”

Mali Genel kurulda konuşan başkan Erkan Koca öncelikle Hatipoğlu’na cevap vererek “Nebi başkanım öyle bir konuştu ki sanki 320 milyonluk borcu biz yaptık. Bunları biz yapmadık. Son 5 aydır göreve geldik. Biz Nebi Hatipoğlu ile konuştuk. Günlük ihtiyaçlarda destek veremem dedi” dedi.

10 MİLYONLUK TESİS

“16 dosyayı kendi çabalarımız, yönetim kurulu ve ETB Başkanı Murat Diri ile şehir şehir gezerek bir kısım futbolcuya para ödedik ve imzaları topladık. 100 milyonluk altyapı tesisi yapıldı. Yüzde sekseni de bitti. Burayı ihaleye verdiğimiz bir iş adamı Ali İhsan beyden sponsorluk rica ettik. Trabzon dosyasını valimizin liderliğinde bizler kapattık”

“DAHİL OLDUK”

“Transferlerimizi yaptık. Ama olmadı. Şimdi futbolcularla tek tek görüşüyoruz. Bizimle olmak istemeyenlerle helalleşiyoruz. Eskişehirspor’a borç yükü bırakmadan. Eskişehirspor’da sistem çökmüş. Bu sistemde başarısızlığa biz de dahil olduk. Tesisin önündeki petrol 2032 yılına kadar kiralanmış. Eskişehirspor o gün kazanmış ama geleceğini karartmışlar” dedi.

“15 MİLYON VERDİLER VERMEDİM”

“Eskişehirspor’dan ayrılan hiçbir futbolcuyla hellaleşilmemiş. İki kapalı halı saha ve kafeterya var. 10 yıllığına 15 milyon verdiler. Vermedik. Eskişehirspor’un geleceğini karartmayız. 15-20 milyon bandında bütçe gerekli. Eskişehirspor’a 25 milyon filan geldiği yok. Sponsorluklarla halledilecek. Öyle bir para yok. Bakanımız yönlendiriyor. Sponsorluk görüşmesi yapıyoruz” .

“İSTEDİK VERMEDİ”

“Eskişehir’e kurulacak yedi günlük bir fuardan yaklaşık 3 milyon TL para kazanacaktık. ETO Başkanımız Metin Güler'e gittik ve izin için imza istedik ama alamadık. Geçen sene ETİ bize Ağustos ayında sponsor oldu ama Ocak ayında dahi ödeme yapılmadı. Yönetici arkadaşlarımla gittik ve ödeme almak için ricacı olduk. ETİ bizim kıymetimiz, 13 sene sponsor oldular. Allah razı olsun ama taraftar da durumu bilsin” dedi.

“BAL’DAN ÇI-KA-CAK”

“Eskişehirspor her zaman hedeflidir. Eskişehirspor bu sene BAL’dan çı-ka-cak. Biz onun için gece gündüz çalışıyoruz. O yüzden kapı kapı para arıyoruz. Eskişehirspor amatör de olmasın diye gidiyoruz. Tabii ki Eskişehirspor şampiyon olacak. Eskişehirspor’a şehirden destek yok” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum