“ŞEHİR BİZE İNANSIN”

“ŞEHİR BİZE İNANSIN”
Eskişehirspor’un tecrübeli futbolcuları İsmail Haktan Odabaşı, Ayberk ve Barış Memiş maç sonu ES TV’ye açıklamalarda bulundu.

İsmail Haktan, “İki büyük camiayı karşı karşıya getiren bir maçtı. Üç puan parolasıyla çıkmıştık. Golü bulmamıza rağmen, şansız bir şekilde gol yedik. Ama her şeye rağmen buradan 1 puanla dönüyoruz. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Eskişehir şehri ve halkı bize inansın. Bu takımı en iyi yerlere getireceğiz. Taraftarımızı da çok teşekkür ediyorum. Desteklerine devam etmelerini istiyoruz. Sahada kimin oynadığı şuan önemli değil. Bizler bu takımı ligde tutmak için buraya geldik” dedi.

“BÜYÜK CAMİA”

Karşıyaka maçında oyuna sonradan giren Ayberk Altan ise, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Galip gelmek için elimizden geleni yaptık. Ama üstünlüğümüzü koruyamadık. Bu maçtan da ders çıkaracağız, çalışacağız. Eskişehirspor’u ligde tutmak için her şeyi yapacağız. Buraya gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu bize bir kez daha gösterdiler. Herkesin ayağına sağlık” dedi.

Barış Memiş, ise “Önemli olan hedefe giden yollarda puan almak. Bugün saha içerisinde de zor bir oyun oldu. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. İstediğimizi aldık 1 puan olarak. Şuan iki gün güzel bir dinlendikten sonra taraftarımızın önünde oynayacağımız Kelkit maçına motive olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.