Şehit Ali Gaffar Okkan’da gurur var

Şehit Ali Gaffar Okkan’da gurur var
Okullar arası Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası finallerinde ilimizi temsil eden okullardan bir tanesi de Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu’ydu.

Bursa’da ki yarışlarda Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okulu Yıldız kız takımı Türkiye 3.’sü olurken, küçük kız atletizm takımı ise Türkiye 4.’lüğünü elde etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Atletizm Antrenörü Serhat Kökten’in öğrencileri ayrıca ferdi olarak 12 madalya kazandı. Feyza Özen, Defne Beren Beysel, Ceren Acabay, Yağmur Benli ve Ebrar Korkmaz’dan oluşan küçük kız bayrak takımı Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, Arzu Damla Bakmak, Sezin Dinçel, İclal Arslan, Elif Tunç ve Kudret Demirel’den oluşan yıldız kız bayrak takımı Türkiye 3.sü olarak kürsüye çıktı.

Kudret Demirel ayrıca ferdi olarak 800 mt Türkiye 2.’liği, 1500 mt Türkiye 4’lüğünü elde etti. Arda Yüce’de 1000 metre de Türkiye üçüncüsü oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Serhat Kökten “Emekleri için çalışma arkadaşım Beden Eğitimi Öğretmeni Tayyar Derici’ye, kulübüm Odunpazarıspor yöneticilerine ve okul idarecilerimle birlikte değerli velilerime teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.