SEZONUN ERKEN FİNALİ

SEZONUN ERKEN FİNALİ
Geçtiğimiz hafta sonu Moymul karşısında 3 puanı son dakika golüyle kurtaran Kurtuluşspor Pazzar günü kendi açısından sezonun erken finaline çıkacak. Lider Kütahyaspor’un konuğu olacak Kırmızı Beyazlıların bu maçta alacağı...

Geçtiğimiz hafta sonu Moymul karşısında 3 puanı son dakika golüyle kurtaran Kurtuluşspor Pazzar günü kendi açısından sezonun erken finaline çıkacak. Lider Kütahyaspor’un konuğu olacak Kırmızı Beyazlıların bu maçta alacağı sonuç ligde ki hedefini netleştirecek


 


Sezona büyük umutlarla giren ve ilk maçında Kaynaşlı karşısında kazanmasına rağmen cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen yenik sayılan Kurtuluşspor bunun moral bozukluğu ile gittiği İstanbul’da çengelköy’e de 2-0 yenilmişti. Temsilcimiz geçtiğimiz hafta sonu evinde Tavşanlı Moymul’u son dakika golü ile 2-1’lik skorla devirdi ve biraz olsun moral buldu.


 


Olmazsa Olmaz Maç


Fakat bu hafta Kurtuluş kendisi için erken final niteliğinde bir maça çıkacak. öyle ki temsilcimiz Pazar günü deplasmanda Kütahyaspor karşısında kendi kaderini kendi çizecek. . Temsilcimiz kazanarak puan farkını kapatmak ve üst sıralarda ki iddiasını sürdürmek istiyor. Ancak bu maçta alınacak kötü bir sonuç şimdiden zirvenin 9 puan gerisine düşmek anlamına geliyor.


çalışmalarını 3 puan üzerine yapan Kırmızı Beyazlılarda Sportif Direktör Gökhan Yıldırım’ın nasıl bir kadro ve strateji belirleyeceği de merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.