ŞİMŞEKLER BAYRAMLAŞTI

ŞİMŞEKLER BAYRAMLAŞTI
Eskişehirspor’da dün tesislerde Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları arasında bayramlaşma gerçekleşti. Daha öncesinde kısa bir basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan Mulla Şahbaz "Bayramımız, lanetlediğimiz...

Eskişehirspor'da dün tesislerde Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları arasında bayramlaşma gerçekleşti. Daha öncesinde kısa bir basın toplantısı düzenleyen 2. Başkan Mulla Şahbaz "Bayramımız, lanetlediğimiz terör saldırıları ve şehitlerimizle yerini kedere bıraktı. Ulusça üzüntülüyüz, Eskişehirspor olarak bu terörü lanetliyor, şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'dan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Sezonun ilk maçı istediğimiz gibi bitmedi, büyük oranda bizim baskımız altında geçen maçta 3 puanı alan taraf biz olamadık, üzgünüz. Ne yazık ki bu futbolun doğasında var. Ama taraftarlarımız sabırlı olmalı, ilk maçtan gelen tepki sesleri bazı taraftarlarımızın sabırsız olduğunu gösteriyor. Camia olarak kısa sürede sportif anlamda çok daha güzel sonuçlar alacağız. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Bu vesileyle de tüm camiamızın Ramazan Bayramını kutlarım" dedi.
Bir gazetecinin başka bir teknik direktörle görüşüp görüşülmediği sorusuna cevap veren Şahbaz "Bu tamamen asılsız bir haberdir. Hocamız görevinin başındadır. Başka bir teknik direktör ile görüşmüyoruz" dedi.
Daha sonra Eskişehirsporlu yönetici ve futbolcular bir araya gelerek bayramlaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.