Şimşeklere yenilgi yasak

Şimşeklere yenilgi yasak
Eskişehirspor’a yenilmek yasak. Ligin bitimine altı hafta kalırken Eskişehirspor’a 6 puan gerekiyor.Bitimine altı hafta kalan ligde düşme hattı ile arasında 7 puanlık farkı koruyan Eskişehirspor ne tam anlamıyla rahatlayamıyor....

Eskişehirspor'a yenilmek yasak. Ligin bitimine altı hafta kalırken Eskişehirspor'a 6 puan gerekiyor.
Bitimine altı hafta kalan ligde düşme hattı ile arasında 7 puanlık farkı koruyan Eskişehirspor ne tam anlamıyla rahatlayamıyor.
Ligde kalmayı sağlayacak baraj puan olarak gözüken 39 puana ulaşması şart olan Eskişehirspor'a sadece 6 puan gerekiyor. Kalan 6 haftada da bu puana ulaşabilmesi için kırmızı şimşeklerin önünde puan alabileceği Samsun ve Kocaeli maçları var. Diğer rakiplerinin ilk altı için ter dökmesi nedeniyle Eskişehirspor'un çok dikkatli olması gerekiyor.
Her ne kadar altında yer alan takımların puan kaybetmelerine ve Eskişehirsopr7un düşme hattı ile arasında 7 puanlık fark bulunmasına rağmen işi matematiksel olarak ta garantileyinceye kadar dikkatli olması gerekiyor.
Bu nedenle Eskişehirspor'un baraj puan olarak gözüken 39 puana ulaşıncaya kadar yenilmemesi gerekiyor. Özellikle evindeki Samsun maçını mutlaka kazanması gereken Eskişehirspor bu maçtan alacağı üç puanla işi büyük ölçüde bitirmeyi de garanti altına almış olacak.
Bu maçın önemi nedeni ile Eskişehirspor'un özel çalışmaya girmesi ve yönetiminde galibiyet için elinden geleni yapması ve hafta boyunca seferberlik ilan etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.