Size ne yapsak azdır

Size ne yapsak azdır
Türkiye şampiyonu olan Cumhuriyet Lisesi bayan hentbol takımı sporcularına ve okul idarecilerine Milli Eğitim müdürü Ertuğrul Dindar dün kahvaltı ve çeşitli ödüller verdi. Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen kahvaltıda Dindar...

Türkiye şampiyonu olan Cumhuriyet Lisesi bayan hentbol takımı sporcularına ve okul idarecilerine Milli Eğitim müdürü Ertuğrul Dindar dün kahvaltı ve çeşitli ödüller verdi.
Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen kahvaltıda Dindar sporcularla yakından ilgilenirken yaptığı konuşmada" Bu sporcuları gerçekten kutlamak gerek. Mükemmel bir özveri ve istek gösterdiler. Büyük bir başarıya imza attılar. Herşeyin en iyisine layık olduklarını düşünüyorum. Önümüzdeki yılda aynı başarılarını tekrarlayarak Avrupa şampiyonasında Ülkemiz adına da büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyorum" dedi. Yemeğe katılan Cumhuriyet Lisesi okul müdürü Rahmi Baydı" Çok büyük bir heyecan yaşadık. Anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek. Sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Bu başarıyı hakkettiğimiz düşünüyorum. Bu şampiyonluğu bizimle birinci yılını dolduran Milli eğitim müdürümüz sayın Ertuğrul Dindar'a hediye ediyoruz" şeklinde konuştu. Öte yandan okul kulüp iş birliği çerçevesinde çalışan Anadolu Üniversitesi hentbol antrenörü Sinan Öner bu başarıda herkesin emeğinin olduğunu belirterek" Başarıyı doğrusunu söylemek gerekirse bekliyorduk. Çünkü ben oyuncularımı biliyorum. Fakat elde edilen bu şampiyonlukta bizlere destek veren başta Milli eğitim müdürlüğümüze, sponsorluğumuzu üstlenen Ali Çelikoğlu'na ve okul aile birliğine çok teşekkür ediyorum. Bu şampiyonlukta onların desteğini de unutamayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.