Son dakika golü coşturdu

Son dakika golü coşturdu
Son dakikada gelen golle 1 puanı kurtaran Es-Es’li futbolcular maçtan sonra kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti, bir puan coşkusunu birlikte yaşadı.Her maçta olduğu gibi Türk Telekom Arena stadında Kırmızı Şimşeklere...

Son dakikada gelen golle 1 puanı kurtaran Es-Es'li futbolcular maçtan sonra kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti, bir puan coşkusunu birlikte yaşadı.
Her maçta olduğu gibi Türk Telekom Arena stadında Kırmızı Şimşeklere tam destek vardı. Maçın Cumartesi günü olmasına rağmen Eskişehirsporlu taraftarları kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.
90 dakika boyunca hiç susmadan futbolculara destek veren taraftarlar 89. Dakikada Erkan'ın ayağından gelen golle sahada ter döken futbolcular kadar coştular. Bu coşku maçın bitiş düdüğüne ve maçtan sonrada kesilmeden devam etti.
Taraftarlar kırmızı siyahlıları tribüne çağırırken futbolcularda tribünün önüne gelerek kendilerini destekleyen taraftara alkışlarla teşekkür etti. Es-Es taraftarı ise "Her zaman her yerde en büyük Es-Es" diyerek futbolcuları alkışlarla tribüne yollayıp 1 puanı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.