SPORA ÖZEL SERVİS

SPORA ÖZEL SERVİS
Spor İl Müdürlüğü’nün sağladığı servislerle Çamlıca, Batıkent, Tepebaşı, Sazova ve Ömür Mahalleri’nden alınan sporcular antrenmanların yapılacağı Spor salonları ve sahalara getiriliyor.l Birlik Vakfı’nın açtığız...

Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı servislerle Çamlıca, Batıkent, Tepebaşı, Sazova ve Ömür Mahalleri'nden alınan sporcular antrenmanların yapılacağı Spor salonları ve sahalara getiriliyor.
l Birlik Vakfı'nın açtığız Yaz Spor Okullarında eğitimler devam ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü araç desteğiyle çocukları antrenmanlara taşıyor.
Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwondo gibi yaklaşık 10 branşta açtığı yaz okullarıyla 1000 sporcuya eğitim veren Birlik Vakfı'nda sporcular, Spor İl Müdürlüğü'nün sağladığı servislerle şehir merkezinde ki çalışma alanlarına geliyor. Çamlıca, Batıkent, Tepebaşı, Sazova ve Ömür Mahalleri'nden alınan minikler, antrenmanların yapılacağı Spor salonları ve Sahalara getiriliyor. Çalışmaların bitiminde ise sporcular tekrar alındıkları yerlere bırakılıyor. Minik sprocuların servis aracında ve antrenmanlarda keyifli dakiklar yaşaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.