Suat Kaya tamam gibi

Suat Kaya tamam gibi
Eskişehirspor yeni sezon için teknik direktör Suat Kaya ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Yeni sezonda da lig A’ da mücadele etmeyi garanti altına alan Eskişehirspor’ un yeni sezon teknik direktörü tamam gibi. Geçtiğimiz...

Eskişehirspor yeni sezon için teknik direktör Suat Kaya ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Yeni sezonda da lig A' da mücadele etmeyi garanti altına alan Eskişehirspor' un yeni sezon teknik direktörü tamam gibi. Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul'a giden Eskişehirspor başkanı Nebi Hatipoğlu ile teknik direktör Suat Kaya görüşmüştü. Teknik direktör Kaya ile devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenilirken imza aşamasına geldiği de belirtiliyor. Bilindiği gibi Gaziantep BŞ'i çalıştıran teknik direktör Suat Kaya' nın Eskişehirspor' a gelmesi Ahmet Akcan'ın istifası ile gündeme gelmişti. Eskişehirspor' a sıcak bakan teknik direktör Kaya Gaziantep BŞ ile sorunlarının giderilmesi ile gelişi gerçekleşmemişti.
Teknik direktör Ergin Işık tarafından izinleri kaldırılan kırmızı şimşekler dün tesislerde top başı yaptı.
Teknik direktör Ergin Işık gözetiminde yapılan haftanın ilk çalışması neşeli bir havada geçerken Ergin hoca talebelerine fazla yüklenmedi. Eğlendirici ve yorgunluk atıcı antrenman yapan Eskişehirspor bugünden itibaren teknik ve taktik çalışmaya geçecek.
Eskişehirspor' un Diyarbakır maçı hazırlıkları Perşembe günü tamamlanacak ve takım Cuma günü kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.