Sümer Alpagut hayata döndü

Sümer Alpagut hayata döndü
 Muhabir
Osmangazi Üniversitesi karşısında geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda açılan ve 4-1 kazanan Sümer Alpagut kara bulutları üzerinden dağıtarak şampiyonluk yarışına tutundu.

Süper Amatör Küme Play-Off ilk haftasında Sivrihisar Belediyesi ile 1-1 berabere kalan Sümer Alpagut’ta Antrenör Ufuk Cıbırlar ile yollar ayrışmıştı. Metin Seyhan gözetiminde ilk maçına çıkan Sümer’de Başkan Anıl Koçhan’da destek amaçlı yedek kulübesinde yönetici olarak yer aldı.

Bir puan kaybının sezonun kapanması anlamına gelen maçta Osmangazi Üniversitesi Muammer Ali Selçik ile öne geçti. Sümer Alpagut oyun anlamında üretken olamadığı ilk yarıda Onurhan’ın frikik golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü Ahmet Düzarat’ın golüyle öne geçtikten sonra alan Sümer, daha sonra Metin Mumcu ve Mutluhan’ın attığı gollerle sonuca giderek maçı 4-1 kazandı. Osmangazi Üniversitesi bu skorla ikinci haftayı da puansız geçerken, Sümer Alpagut puanını 4 yaptı ve ‘Bu şampiyonluk yarışında bende varım’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.