Taekwondocular lige iyi başladı

Taekwondocular lige iyi başladı
Gençlik ve spor il müdürlüğü ve aynı zamanda milli takım antrenörlüğü yapan Hakkı Ünal’ın başkanlığını yaptığı İller arası taekwondo Ligi Balıkesir, Adapazarı, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Muğla, Kocaeli,...

Gençlik ve spor il müdürlüğü ve aynı zamanda milli takım antrenörlüğü yapan Hakkı Ünal'ın başkanlığını yaptığı İller arası taekwondo Ligi Balıkesir, Adapazarı, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Muğla, Kocaeli, Akhisar, İzmir ve Isparta illerinden 12 takımın 265 sporcu ile katıldığı ligin ilk maçı 24 Mart'ta Balıkesir'de yapıldı. Müsabakalarda ilimizi Esjim spor kulübü temsil etti.
Müsabakalarda Esjim spor kulübü sporcuları 2 ikincilik, 5 ikincilik, 9 üçüncülük elde ederek başarılı oldu. Antrenörümüz Hakkı Ünal" Lig her ay bir ilde olmak üzere altı ay sürecek. Amacımız iller arası dostluğun gelişimini sağlamanın yanı sıra sporcuların maç tecrübesini arttırmak. Balıkesir7de yapılan ilk müsabakalar bizim açımızdan çok iyi geçti. Eksiklerimizi gidererek ikinci etap karşılaşmalarına daha hazır şekilde gireceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.