"Taraftar beni üzdü"

“Taraftar beni üzdü”
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dakikalardaki protestoyu değerlendirerek "Taraftar beni üzdü" dedi. Golsüz beraberlikle sona eren Eskişehirspor-Diyarbakırspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dakikalardaki protestoyu değerlendirerek "Taraftar beni üzdü" dedi. Golsüz beraberlikle sona eren Eskişehirspor-Diyarbakırspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Rıza Çalımbay, maçta iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "İlk yarıyı üç puanla kapatamadığımız için üzgünüz. Diyarbakır maçı beklediğimiz gibi geçti. Böyle maçlarda bir gol atmanız gerekiyor. Maalesef, o golü bulamadık. Defans oyuncusu Vucko'yu bile forvette oynattık. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, son paslara dikkat edemedik. Diyarbakırspor takımı, istediğimiz kadar pozisyon verdi. Giden puanlarımıza üzüldük. Bunu ikinci yarı telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.
Rıza Çalımbay, Eskişehirspor taraftarının Volkan'ı oyundan çıkardıktan sonra kendisini ve Burak'ı protesto etmesine çok üzüldüğünü ifade ederek, "Biz bugüne kadar bir çok maçı taraftarımız sayesinde çevirdik. Ancak maçın son 10 dakikasında bizi yalnız bırakmaları, öyle bir tepki göstermeleri beni çok üzdü. Volkan hastaydı ve fedakarlık yaparak oynadı. Oynayabildiği kadar oynadı. Ondan sonra da kendisini değiştirdim. Böyle yuhalamak olmuyor. Taraftarımıza ilk yarının son maçında üç puan hediye etmek istiyorduk, ama olmadı. Şanssızlık ya da beceriksizlik deyin, girdiğimiz pozisyonları gole çeviremediğimiz için bir puana razı olduk" dedi.
Volkan Yaman da, kendi isteğiyle oyundan çıkmak zorunda kaldığını anlatarak, Diyarbakır maçındaki galibiyet hedefini yerine getiremediklerinin hüznünü yaşadıklarını dile getirdi.
DOĞAN "ŞANSLIYDIK"
Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise Eskişehir'in zor bir deplasman olduğunu vurgulayarak, "Takımın yüzde 40'ı eksikti. Müdafanın yüzde 90'ını oluşturan dört oyuncunun üçü maçta değişti. Ona rağmen ilk yarı şans bizden yanaydı. Bugün biraz şanslıydık. İkinci yarı ise, oyunda denge vardı. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Son saniyelerde top boş ağlarla buluşmuş olsaydı, Eskişehir'den üç puanla bile dönebilecektik. Takımımın bu kadar zor şartlar, inanılmaz sıkıntılar içinde 18 puanı var. Bizdeki sıkıntı, krizin de üstünde bir şey. Kulübün hiçbir geliri yok. Her şeye rağmen onurlu bir mücadele örneği sergileyen takımımı kutluyorum. İkinci yarı, daha başarılı bir Diyarbakırspor olacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.