Taraftar görevini yaptı

Taraftar görevini yaptı
Eskişehirspor taraftarı kritik Uşak maçında kırmızı şimşekleri yalnız bırakmayarak görevini yerine getirdi.Eskişehirspor’un zor günlerinde her zaman yanında olan taraftarlar kritik Mardin maçından sonra deplasmanda oynanmasına...

Eskişehirspor taraftarı kritik Uşak maçında kırmızı şimşekleri yalnız bırakmayarak görevini yerine getirdi.
Eskişehirspor'un zor günlerinde her zaman yanında olan taraftarlar kritik Mardin maçından sonra deplasmanda oynanmasına rağmen Uşak maçında da kırmızı şimşekleri yalnız bırakmadı.Eskişehir'den giden otobüslerle olsun, çevre illerden gelenlerle olsun bine yakın taraftar Uşak'a çıkartma yaptı.
Statta ayrılan bölüme tıklım tıkış doluşan 700 kadar taraftar Eskişehirspor'lu futbolculara desteğe başlarken 5-6 otobüs taraftar ise yer olmadığı için geri gönderildi. Maçın ilk dakikasından itibaren destek veren taraftarlar golle birlikte Uşak stadını bayram yerine çevirdi. Farkın gelmesini beklenirken beraberlik golü ile anlık bir şok yaşayan taraftarlar Eskişehirspor'a desteklerini kesmediler. Son dakikaya kadar moral veren taraftarlar maç bitiminde de tüm futbolcuları tribüne çağırarak alkışladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.