Taraftar takımı ayakta tuttu

Taraftar takımı ayakta tuttu
Lider Oftaş ile yapılan zorlu maçta Eskişehirspor’u yalnız bırakmayan taraftarlar tezahüratları ile futbolcuları ayakta tuttu.Ligde tutunma mücadelesi veren takımlar arasında yer alan Eskişehirspor, dün lider Oftaş ile yaptığı...

Lider Oftaş ile yapılan zorlu maçta Eskişehirspor'u yalnız bırakmayan taraftarlar tezahüratları ile futbolcuları ayakta tuttu.
Ligde tutunma mücadelesi veren takımlar arasında yer alan Eskişehirspor, dün lider Oftaş ile yaptığı kritik ve zorlu maçta taraftar desteğini yanında buldu. Eskişehir'den kaldırılan otobüslerle başkente giden taraftarlar ile başkent ve çevre illerdeki taraftarlar Cebeci stadındaki yerini aldı.
Yaklaşık bini bulan taraftar ilk dakikadan son dakikaya kadar yaptıkları tezahüratlarla kırmızı şimşekleri sürekli motive edip, mücadeleye teşvik ettiler. Takımın oyundan düştüğü ve rakip baskısının arttığı dönemlerle futbolcuları ateşleyen ve teşvik eden taraftarlar 90 dakika süresince takımın ayakta durmasında pay sahibi oldu. Taraftarlar maç bitiminde futbolcuları tribüne çağırarak moralde verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.