"TEK HEDEF 3 PUAN"

“TEK HEDEF 3 PUAN”
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık pazartesi günü oynanacak olan zorlu Karşıyaka maçı için parolayı çizerek “Tek hedefimiz kazanmak” dedi. Işık “Her maç üç ihtimallidir. Ancak bizim için Karşıyaka maçı tek...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık pazartesi günü oynanacak olan zorlu Karşıyaka maçı için parolayı çizerek "Tek hedefimiz kazanmak" dedi.
Işık "Her maç üç ihtimallidir. Ancak bizim için Karşıyaka maçı tek ihtimalli olacak. O da kazanmak" diye konuştu.
Karşıyaka maçı için rotayı çizen Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık "Tek hedefimiz 3 puan" dedi.
Ligde kritik haftalara giren Eskişehirspor Pazartesi de gece maçında Ege takımlarından Karşıyaka'yı konuk edecek. Her maçın zor olduğunu belirten Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık " Uşak maçından aldığımız 1 puan iyi oldu. Rakiplerinden yenilmesi ile 1 puan da olsa avantaj sağladık. Şimdi önümüzde Karşıyaka maçı var. Bu karşılaşma da final niteliği taşıyan maçlarımızdan biri. Kazanmak için sahaya çıkacağız,. Futbolcularım kazanma isteğini sahaya yansıttıkları takdirde rakibimizi yenmek istiyoruz. Tek hedefimiz var o da Karşıyaka'yı devirip 3 puan almak. Futbol 3 ihtimallidir ancak bu maçın Eskişehirspor açısından tek ihtimali kazanmak olacak" dedi.
Taraftardan da destek isteyen Eskişehirspor teknik direktörü Işık "Kendi evimizde oynayacağımız Karşıyaka maçında taraftar desteğine de büyük ihtiyacımız olacak. 20 gün aradan sonra çıkacağımız taraftarımız önünde Karşıyaka'yı yenerek ligde rahatlamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.