Türkiye Kupası'nda son tango

Türkiye Kupası’nda son tango
Kupada iddiasını kaybeden Eskişehirspor bugün Tokatspor’la yapacağı son maçta prestij için ter dökecek. Saat 14.0’deki maçı Mürvet Sezer yönetecek.Eskişehirspor Ziraat Türkiye kupasında son maçını bugün taraftarı önünde...

Kupada iddiasını kaybeden Eskişehirspor bugün Tokatspor'la yapacağı son maçta prestij için ter dökecek. Saat 14.0'deki maçı Mürvet Sezer yönetecek.
Eskişehirspor Ziraat Türkiye kupasında son maçını bugün taraftarı önünde Tokatspor ile yapacak.
Antalya ve Fenerbahçe yenilgileri ile birlikte kupadaki iddiasını kaybeden Eskişehirspor gruptaki son maçına bugün çıkıyor.
Tokatspor' u ağırlayacak olan kırmızı şimşekler hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Kupada galibiyete federasyonun yüksek para vermesi nedeniyle ideal kadrosunu sahaya sürecek olan Eskişehirspor'da yeni transferlerinde 18'e girmesi bekleniyor. Tokatspor karşısında vereceği prestij mücadelesinde galibiyetle ayrılmak isteyen Eskişehirspor'u taraftarlar yalnız bırakmayacak.
Eskişehirspor'un maç kadrosu da kesinleşti. Atilla, Kayacan, Sezgin, Vucko, Nadareviç, Volkan, Murat Önür, Veysel, Ragıp, Alper, Fahri Tatan, Sezer Öztürk, Erkan. Adem, Mikail, Caner, Sefa ve Okwunwanne kadroda yer alırken diğer futbolcular ise dinlendiriliyor.
Atatürk stadında saat 14.00'de başlayacak olan Ziraat Türkiye kupası son maçını Samsun bölgesi hakemi Mürvet Sezer yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.