U-18'LER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

U-18’LER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK
Yurt genelinde oynanacak Coca-Cola Elit Akademi Ligi’ne katılacak 16 profesyonel kulüp çift devreli lig usulüne göre bu kategorideki müsabakalarını oynayacaklar. Her iki lig organizasyonunda da U18 yaş grubunda yer alan takımlar,...

Yurt genelinde oynanacak Coca-Cola Elit Akademi Ligi'ne katılacak 16 profesyonel kulüp çift devreli lig usulüne göre bu kategorideki müsabakalarını oynayacaklar. Her iki lig organizasyonunda da U18 yaş grubunda yer alan takımlar, ligin ilk yarısında en az 3 ve ikinci yarısında en az 3 olmak üzere toplam en az 6 müsabakasını, bağlı oldukları kulübün "A" takımlarının resmi müsabakalarını oynadığı stadyumda ve günde yapmak zorunda olacaklar.
-57 kulüp, haftada 140 maç-
Bu sezon Coca-Cola Akademi Ligi ve Coca-Cola Elit Akademi Ligi'nde yer alan toplam 57 kulüp, 5 yaş grubunda (U14, U15, U16, U17, U18) mücadele edecek ve haftada 140 müsabaka oynayacaklar. U14 ve U15 yaş grubu maçları Cumartesi, U16 ve U17 yaş grubu maçları Pazar, U18 yaş grubu maçları ise Cumartesi veya Pazar günleri oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.