Uşak maçını düşünüyoruz

Uşak maçını düşünüyoruz
Ordu bozgununu unutmaya çalışan Eskişehirspor gözünü Uşak maçını çevirdi.Ligin alt sıralarından kurtularak rahat bir nefes almaya çalışan Eskişehirspor farklı yenilgi ile ayrıldığı Ordu maçını hızla unutmaya çalışıyor....

Ordu bozgununu unutmaya çalışan Eskişehirspor gözünü Uşak maçını çevirdi.
Ligin alt sıralarından kurtularak rahat bir nefes almaya çalışan Eskişehirspor farklı yenilgi ile ayrıldığı Ordu maçını hızla unutmaya çalışıyor. Gözünü Uşak maçına çeviren kırmızı şimşekler dün teknik direktör Ergin Işık gözetiminde kondisyon ağırlıklı antrenman yaptı.
İstasyonlar halinde yapılan çabuk kuvvet ve kuvvet antrenmanlarında futbolcuların istekli çalışması dikkat çekti. Antrenman öncesinde talebeleri ile kısa bir toplantı yapan teknik direktör Işık, Uşak maçı ile ilgili bilgiler aktararak bu maçtan mutlaka puanla ayrılmaları gerektiğini aktardı.
Eskişehirspor , renkdaşı Uşakspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün prova ile devam edecek. Taktik çalışmada rakibini devirme planlarına son şeklini verecek olan Eskişehirspor değişiklik olmadığı taktirde bu çalışmayı Atatürk stadına gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.