VİŞNELİK KAYIPSIZ İLERLİYOR

VİŞNELİK KAYIPSIZ İLERLİYOR
Aldığı galibiyetlere Şirintepespor zaferini de ekleyen Vişnelikspor, ligde yoluna kayıpsız devam ediyor. Semt ekibi üç maçta 3 yaparak zirveye yerleşti.

2.Amatör Küme de ilk iki maçını kayıpsız geçen Vişnelikspor, son maçında Şirintepespor'u da tek golle mağlup etmeyi başardı. Erken gol bulan ve karşılaşma boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutan Vişnelikspor, istediği galibiyeti aldı ve grupta zirveyi istediğini bir kez daha gösterdi. Kırmızı Beyazlı takım, şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım daha atmış oldu. Takım oyununu sahaya çok iyi yansıttıklarını söyleyen Antrenör Ahmet Öğüt, "Rakibimiz karşısında çok iyi oynamamıza rağmen tek golle sonuca gittik. İleri uçta daha etkili olursak istediğimiz farklı sonuçlar da ortaya çıkacak. Takım olarak her geçen hafta üzerine koyarak geliyoruz. Önümüzde önemli maçlar var. Hem iyi futbol, hem de skor açısından çıkışımız devam edecek. Oyuncu ekibimize güveniyorum" dedi.

Öte yandan Şirintepespor karşılaşması sonrasında takıma jest yapan Seyitgazi Belediyesi İmar Müdürü İsmail Erkara takıma yemek verdi. Başkan Ufuk Çelik de desteklerinden dolayı Erkara'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.