YANAL MARSİLYA'YI EZBERLETİYOR

YANAL MARSİLYA’YI  EZBERLETİYOR
Es-Es’de teknik patron Ersun Yanal oyuncularına Fransa takımı Marsilya’yı adeta ezberletiyor. Yarın Atatürk stadında saat 21.45’de UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Marsilya ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler tesislerde...

Es-Es'de teknik patron Ersun Yanal oyuncularına Fransa takımı Marsilya'yı adeta ezberletiyor. Yarın Atatürk stadında saat 21.45'de UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Marsilya ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler tesislerde hazırlıklarını sürdürüyor.
Eskişehirspor teknik direktörü Ersun Yanal yardımcılarından gelen raporlar üzerine Marsilya'yı mercek altına aldı.
Rakibin kasetlerini de getirten Yanal hoca tesislerde günde en az iki sefer Marsilya'nın maçlarını oyuncularına izlettirerek rakibi adeta futbolcularına ezberlettiriyor. Marsilya takımının maçlarını canlı olarak izleyen yardımcıları ile de sık sık bir araya gelerek rakibin eksi ve artılarını öğrenen deneyimle hoca oyuncularını rakibe göre hazırlıyor. Eskişehirspor'da futbolcumlar tesislerde Marsilya ile yatıp, kalkarken, zorlu maça kendilerini hazırlıyor. Öte yandan dün sabah yapılması gereken antrenman iptal edildi. Şimşekler akşam tesislerde tek çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdü. Bugün de ter antrenman yapacak olan Şimşekler daha sonra tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.