YENİ SEZON GOLLÜ BAŞLADI

YENİ SEZON GOLLÜ BAŞLADI
U15’ler liginde 2012-2013 sezonu dün oynanan 4 maç ile başlarken, toplam 22 gol kaydedildi. Abdurrahman Temel sahasında oynanan sezonun ve günün açılış maçında Kırka Boraksspor ile Emek karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında...

U15'ler liginde 2012-2013 sezonu dün oynanan 4 maç ile başlarken, toplam 22 gol kaydedildi.
Abdurrahman Temel sahasında oynanan sezonun ve günün açılış maçında Kırka Boraksspor ile Emek karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kırka Boraks sahadan 9-0 galip ayrılarak günün en farklı skoruna imza attı ve puanı hanesine yazdırdı. Aynı sahada oynanan günün ikinci maçında ise zirve adayı iki takım DSİ Bent ile Sağlıkspor kozlarını paylaştı. Karşılıklı ataklarla geçen müsabakada yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren DSİ Bentspor rakibini 3-0 yenmeyi başardı.
Günün Behiç Erkin sahasında oynanan diğer müsabakalarında ise Tepebaşı Kolej ile Odunpazarı 1-1 berabere kalırken, Maliye Sultandere'yi 8-0'lık farklı skorla mağlup etmeyi başardı.
U15ler liginde ilk hafta bugün oynanacak tek maç ile tamamlanacak. Behiç Erkin sahasında oynanacak müsabakada Çamlıca ile Demirspor saat:17.30'da karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.