Yeni Yol Okulları Türkiye üçüncüsü

Yeni Yol Okulları Türkiye üçüncüsü
 Muhabir
Özel Yeni Yol Okulları, 23-25 Şubat tarihleri arasında Bursa'da gerçekleştirilen "M.E.M. Okul Sporları Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndü.

2021 ve 2022 sezonlarında iki sezon üst üste Türkiye 4.sü olan Yeni Yol'un kulaçları, 2023 ve 2024 sezonlarında üst üste Türkiye 3.sü olarak Türkiye Şampiyonalarının zirvesine abone oldu. 4 yıl üst üste Türkiye Şampiyonasına katılarak ülkenin en köklü okulları arasındaki yerini koruyan temsilcimiz şehrimizi gururlandırırken, bu büyük başarı camiada coşku ile karşılandı. Şampiyonada ilk 5 derece şu şekilde gerçekleşti;

  1. Özel Anabilim Eğitim Kurumları
  2. Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji
  3. Özel Yeni Yol Okulları
  4. Özel Saint Joseph Fransız Lisesi
  5. Özel TED Ankara Koleji

ELA MELİS BULAT’TAN 3 DERECE 3 MADALYA

Ela Melis Bulat'ın bireysel performansları da camiada sevinç yarattı. Ela Melis, 200 m. sırtüstünde Türkiye 2.si, 50 m. sırtüstünde Türkiye 3.sü, 100 m. sırtüstünde Türkiye 4.sü olarak üç kez kürsüye çıktı. Başarılı yüzücü organizasyondan 1 gümüş, 2 bronz madalya ile ayrıldı.

ERKEKLERDE DERECE ÇIKMADI

Genç kız ve erkek 2 takımla şampiyonada olan Yeni Yol Okullarında erkek takım talihsizlik yaşadı. Geçen yıl erkeklerde Türkiye 5.liği getiren erkek takımı 1 sporcusundan yoksun katıldığı şampiyonada dereceye giremedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.