Zorlu maç için hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen Es-Es'te tek hedef 3 puan. Atatürk Stadı'nda Saat : 15.30'da başlayacak olan maçı hakem Deniz Çoban yönetecek"
Ligde 3 puana hasret olan Kırmızı Şimşekler bugün konuk edeceği İstanbul BŞ'yi yenerek galibiyetle tanışmak istiyor.Bu sezon lige büyük hedeflerle başlamasına rağmen ilk 7 maç sonunda sadece 3 puan alarak ligin alt sıralarına demir atan Eskişehirspor lige verilen bir haftalık aranın ardından sekizinci maçında bugün İstanbul Büyükşehir'i konuk edecek.
Zorlu ve kritik maç için dün de öğleden sonra taktik çalışması yaparak hazırlıkların tamamlayan ve kampa çekilen Eskişehirspor bugünkü maçta 3 puanı hedefliyor.
Yeni teknik direktör Bülent Uygun gözetiminde ilk maçına da çıkacak olan Eskişehirspor taraftarının da desteği ile rakibini yenerek şanssızlığını kırmak istiyor.Eskişehirspor'un bugün İstanbul Büyükşehir ile oynayacağı karşılaşma Atatürk stadında saat 15.30'da başlayacak. Maçı Konya bölgesi hakemlerinden Deniz Çoban yönetecek.
Eskişehirspor taraftarı da bugünkü kritik maçta tribünleri doldurarak takıma tam destek vermesi bekleniyor.