YETER ARTIK! KAZANALIM

YETER ARTIK! KAZANALIM
Eskişehirspor galibiyete ve puana olan hasretini Mersin deplasmanında gidermek istiyor.Ligde üst üste aldığı yengilerle düşme hattına demir atan Eskişehirspor bir an önce toparlanmanın çarelerini arıyor. Mersin İdman Yurdu maçı...

Eskişehirspor galibiyete ve puana olan hasretini Mersin deplasmanında gidermek istiyor.
Ligde üst üste aldığı yengilerle düşme hattına demir atan Eskişehirspor bir an önce toparlanmanın çarelerini arıyor. Mersin İdman Yurdu maçı ile çıkışa geçmek hedefleyen kırmızı siyahlı ekip ligdeki ilk galibiyetini de alarak moral kazanmak istiyor.
Mersin İdman Yurdu hazırlıklarını tamamlayan ve dün Mersin'e giden kırmızı siyahlı ekip kötü gidişe dur diyebilmek için rakibi karşısında gol ve galibiyet için açık futbolu tercih edecek. Kazanmak için tüm gücünü sahaya yansıtacak olan Eskişehirspor'un zorlu maçı saat 21.15'de başlayacak.
Mustafa Kamil Abitoğlu' nun yöneteceği karşılaşmada kırmızı siyahlıları taraftar yalnız bırakmayacak. Eskişehir'den gidecek olan taraftarlar Mersin'in yanı sıra çevre illerden gelecek olan taraftarlarla birleşerek kırmızı şimşeklere tezahüratları ile moral verip mücadele gücü aşılayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.