Yolunuz açık olsun

Yolunuz açık olsun
B gençler Türkiye şampiyonası grup elemeleri için Düzce’ye giden Eskişehirspor’u EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul uğurladı. B gençler Düzce grubundan vize alarak dönecekleri sözünü verdi.27-29 Nisan tarihleri arasında Düzce’de...

B gençler Türkiye şampiyonası grup elemeleri için Düzce'ye giden Eskişehirspor'u EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul uğurladı. B gençler Düzce grubundan vize alarak dönecekleri sözünü verdi.
27-29 Nisan tarihleri arasında Düzce'de yapılacak olan grup eleme müsabakalarına katılacak olan Eskişehirspor B genç takımı Yönetici Raif Gürergene başkanlığında Düzce'ye hareket etti. Hareket öncesinde talebeleri ile toplantı yapan antrenör Gani Gümüşcan rakiplerini eleyecek güçte olduklarını belirterek sahada verilen görevi en iyi şekilde yapmalarını istedi.
Sabah Bolu'ya giden DSİ Bentspor kafilesini uğurlayan EASKF başkanı İsmet Ertuğrul Eskişehirspor 'uda uğurladı. Kaptan Arda'ya çiçek veren İsmet Ertuğrul " Rakiplerini kesinlikle gözünüzde büyütmeyin. Sizler onları daha önceden de tanıyorsunuz : Düzce'den grup lideri olarak çıkacağına eminim. Başarılar diliyorum" dedi.
B genç takımı adına konuşan kaptan Arda " Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Eskişehir futbolunu en iyi şekilde temsil edip tur atmış olarak döneceğiz."dedi. B genç takımının grup kuraları dün akşam saatlerinde çekildi. B gençler ilk maçında bugün saat 15.00'de Zonguldak Ereğli ile oynayacak. Cumartesi günü aynı saatte Beşiktaş ile karşılaşacak olan Eskişehirspor son maçını Pazar günü yine saat 15.00'de Bartın ile yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.