YÖNETİM BORÇLARI KAPATIYOR

YÖNETİM BORÇLARI KAPATIYOR
Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz sezondan kalan ve 1 Milyon YTL’yi aşan borçları birer birer kapatıyor. Futbolcu alacaklarına öncelik tanıdıklarını belirten 2.başkan Çakırgöz” Federasyona gitmelerini istemiyoruz” dedi.Bilindiği...

Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz sezondan kalan ve 1 Milyon YTL'yi aşan borçları birer birer kapatıyor. Futbolcu alacaklarına öncelik tanıdıklarını belirten 2.başkan Çakırgöz" Federasyona gitmelerini istemiyoruz" dedi.
Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon ligin bitimine üç hafta kala kalmayı garantileyen Eskişehirspor'da piyasaya olan borçların yanı sıra futbolculara yönelik olarak 1 Milyon YTL'yi aşan maç başı ve diğer transfer alacaklarının ödemeleri yeni yönetime kalmıştı.
Eskişehirspor'un yeni yönetimi bu borçlardan özellikle futbolcu alacaklarını kısa zamanda bitirmeyi hedefliyor.
Borçların bir kısmını gözden çıkarılan futbolculara bonservis bedeli göstererek sildirten, bir kısmıyla da ödeme planı yapan Eskişehirspor yönetimi borçları birer birer azaltıyor.
Eskişehirspor ikinci başkanı Rıdvan Çakırgöz" Futbolculara yönelik 1 Milyon YTL'ye yaklaşan ödememiz var. Bu borcu bitirmeye çalışıyoruz. Çünkü futbolcularımızın federasyona gitmelerini istemiyoruz. Karşılıklı anlaşarak hoşgörü içinde borçlarımızı temizliyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Futbolculara tek kuruş borcumuz kalmayacak" dedi.
Bu arada piyasaya yönelik borçlarında kısa sürede kapatılması konusunda çalışmalar hızlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.