“Yönetim olarak devam edeceğiz”

“Yönetim olarak devam edeceğiz”
Es-Es’te Başkan Erkan Koca yönetim olarak göreve devam edeceklerini belirtip “15 Haziran’da Mali ve Tüzük değişikliği ilgili genel kurul yapacağız. Seçime gitmeyeceğiz. Seçimli kongre olmayacak. Yönetim olarak yola devam edeceğiz” dedi.

KENDİ ARALARINDA GÖRÜŞTÜLER

Bölgesel amatör lige düşen ve Türkiye Futbol Federasyonundan ‘Ligden düşme kaldırıldı’ haberini bekleyen Eskişehirspor’da yönetim sessizliğin ardından kendi arasında bir araya geldiği öğrenildi. Maddi olarak kulübe katkı sağlayan başkan vekili Fatih Baturaygil önceki gün şok bir karar ile istifa etmişti.

BAŞKAN KOCA KONUŞTU

Yola devam edeceklerini söyleyen “15 Haziran’da Mali ve Tüzük değişikliği ilgili genel kurul yapacağı. Seçime gitmeyeceğiz” diyerek “Sezon boyunca takımın ligde tutmlak adına elimizden geleni yaptık ama olmadı. Başkanlığa devam edeceğim. Seçimli kongre olmayacak. Yönetimimle yola devam edeceğiz. Sadece Başkan Vekili Fatih Baturaygil, aramızdan ayrıldı. Gelecek sezon için çalışmalara başlayacağız” dedi.

TFF KARARINI BEKLİYORUZ

Başkan Erkan Koca ayrıca ligden düşmenin kaldırılması kararı nu umutla beklediklerini belirtip “Eskişehirspor kulübü ve diğer kulüpler ligden düşmenin kaldırılması adına geçtiğimiz günlerde dilekçelerimizi verdik. Şimdi TFF’nin vereceği kararı bekliyoruz. İnşallah sevineceğimiz bir karar çıkar. Çıkacak karara göre de çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.