Zeydan "Bu oluşumu kabul etmem"

Zeydan "Bu oluşumu kabul etmem"
Eskişehirspor eski basın sözcüsü Rıza Zeydan “Es-Es’deki son gelişmeleri değerlendirerek son oluşumdan haberim yok” dedi.Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor’a başkanlık konusunda çalışmaların olduğunu belirten Rıza Zeydan...

Eskişehirspor eski basın sözcüsü Rıza Zeydan "Es-Es'deki son gelişmeleri değerlendirerek son oluşumdan haberim yok" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor'a başkanlık konusunda çalışmaların olduğunu belirten Rıza Zeydan dün de son gelişmeler konusunda açıklama yaptı.
Zeydan "Biz 15 Mayıs Salı günü Nebi Hatipoğlu, Şaban Ali Ocakçı, Murat Çetintaş, İsmail Hakkı Sağır ve Rıdvan Çakırgöz ile biraraya gelip genel kurulu konuştuk ve Nebi Hatipoğlu'na devam etmesini istedik. O toplantıda kesinlikle sen 2. başkan, ben basın sözcüsü olacağım diye bir şey çıkmadı. Son öğrendiğimde ben basın sözcüsü olacakmışım. Benim bu karardan kesinlikle haberim yok. Yönetim oluşmuş görev bölümü bile yapılmış. Bu olayı kabul etmiyorum. Biz 11 kişilik bir ekibiz. Ekibimin kararına uyarım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.