Ziraat Bölge şampiyon

Ziraat Bölge şampiyon
 Muhabir
Şeker İş Sendikası ve Şekerspor tarafından organize edilen 90. Yıl Bahar Futbol Turnuvası heyecanı ve gerginliğin üst sevide yaşandığı final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Şeker İş Sendikası ve Şekerspor tarafından düzenlenen 90.Yıl Bahar Futbol Turnuvası heyecanı Şeker Stadı’nda oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi. Heyecanı ve tansiyonu yüksek karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında Dökümhane rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Fakat Dökümhane ekibinde bazı oyuncuların gergin tavırlarına maçı yöneten Şekerspor Antrenörü Erol Kaya taviz vermedi. Kaya Dökümhane ekibinden 2 oyuncuya kırmızı kart gösterdi. 9 kişi kalan rakibi karşısında Ziraat Bölge bu avantajı iyi kullanarak maçı çevirdi sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı.

KUPALAR VERİLDİ

Oynanan final karşılaşmasının ardından dereceye giren ekiplere kupaları ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Şampiyon olan Ziraat Bölge ekibine kupasını Makine Fabrikası Müdürü Yaşar Özüdoğru takdim etti. İkinci olan Dökümhane ekibine Şeker İş Sendika Başkanı Hamit Dokuzlar kupasını verirken, üçüncülük koltuğunu paylaşan Parçelona ve Makine Bakım Onarım takımlarına kupalarını Makine Fabrikası Muhasebe Müdürü Necati Tekiner, Şekerspor Başkanı Kemal Kaya ve Şekerspor Alt Yapı Sorumlusu Salim Saylam verdi. Dökümhane ekibi final maçında ki yönetimi protesto ederek kupa törenine katılmadı.

EN’LER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Personeller arası düzenlenen Bahar Kupası müsabakalarında enlerde ödüllerini aldı. En iyi kaleci ödülü şampiyon takım Ziraat Bölge’nin kalesini koruyan Murat Berber’e Şeker İş Sendikası Baş Temsilcisi Bayram Üstün tarafından takdim edildi. Turnuvanın gol kralı olan Ali Osman Sargın’a ödülünü Şeker İş Sendikası Mali Sekreteri Erhan Kaplan verdi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Güvenlik ekibi olurken, ödüllerini ise Şeker İş Sendikası İdari Sekreteri Yakup Türker takdim etti.

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Özellikle maçın ikinci yarısında her iki takım oyuncularının şampiyonluk stresleri sahaya yansıyarak kısa süreli de olsa tatsız anlar yaşanmasına neden oldu. Saha içerisinde kısa süreli süren tartışmalara ise turnuva yetkilileri kısa sürede müdahale ederek olayların büyümesini engelledi. Dökümhane ekibi maçı yöneten Erol Kaya’ya tepkilerini son dakikalarda sahadan çekilip, takım halinde ödül törenine katılmayarak gösterdi.

DESTEK OLDULAR

Ziraat Bölge ile Dökümhane arasında oynanan şampiyonluk karşılaşmasında Şekerspor Çim Sahası tribünleri doldu taştı. Final maçını izlemeye gelen Şeker fabrikası çalışanları tribünlerde renkli görüntüler oluşturarak sahada mücadele eden arkadaşlarına destek oldular. Final karşılaşmasını Fabrika müdürleri ve Şeker-İş Sendikası yönetim kurulu da yakından takip etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.