Saim Günal gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Saim Günal gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Eskişehir’in sevilen sanatçısı Saim Günal, öğle namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Cami’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir’de sesiyle dinleyenleri büyüleyen sanatçı Saim Günal, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Günal, öğle namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Cami’nden gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

“ONUN SESİ HALA KULAKLARIMDAN GİTMİYOR”

Cenaze töreninde duygu ve düşüncelerini aktaran Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Sesiyle hepimizi coştururdu, adeta koro idare ederdi. Gerçekten Eskişehir için bir sanat camiasıydı. Onun adını bir sokağa verme gibi bir borç ödeyişimiz vardı. Bugün de böyle şeyleri düşünüyorum. Yattığı yer cennet olsun diye dua ediyorum. Onun sesi hala kulaklarımdan gitmiyor. Allah gani gani rahmet eylesin” dedi.

Eskişehir’in sevilen bir diğer sanatçısı Mithat Körler ise Saim Günal’ın vefat haberini üzüntüyle karşıladığını ve kendisine Allah’tan rahmet dilediğini belirtti.

Öte yandan Saim Günal’ın tabutunun üzerinde Günal’ın vefatından önce son yazdığı yazı sergilendi. Günal yazısında şunları yazmıştı:

“Şükürdeki çaresizliğimi şükre say ya Rabbi! ”

Günal’ın cenaze törenine Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eski Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve sanatçı Mithat Körler gibi çok sayıda seveni katıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.