Eskişehirli vatandaşlar o sorun için çare arıyor! Tarifeler...

Eskişehirli vatandaşlar o sorun için çare arıyor! Tarifeler...
Eskişehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirli vatandaşların tarife listesi bulunmayan iş yerleri hakkında şikayetlerini değerlendirdi.

Eskişehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ekrem Birsen, başlıca halı yıkamacı ve oto yıkamacı meslek gruplarında bir fiyat tarifesi bulunmamasından kaynaklı vatandaşlardan aldıkları şikayetleri dile getirerek söz konusu meslek grupların bağlı olduğu odalara ‘tarife hazırlanması’ çağrısında bulundu.

“FİYAT TARİFESİ İÇİN BİRLİĞİMİZE BAŞVURSUNLAR”

Birsen, “Özellikle hanımlarımızdan aracı olan arkadaşlarımızdan şikayetler var. Oto yıkamacılarla ve halı yıkamacılarla ilgili bir tür şikayetler geliyor. İnsanların yaptıracağı işin fiyatını önceden bilmesi kadar doğal bir şey yok. Halı yıkamacılar, Berberler ve Kuaförler Odasına kayıtlı, oto yıkamacılar da Oto Tamirciler ve Tornacılar Odasına kayıtlı fakat bu hizmetlerde bir fiyat tarifesi yok. Bu konuyla ilgili odaların yönetim kurulları çalışarak bu iki alanda meslek sahibi olan arkadaşlarımıza fiyat tarifesi hazırlayarak birliğimize talepte bulunabilirler” diye konuştu.

Fiyat tarifesiyle daha dengeli bir işleyiş olacağını ve vatandaşların taleplerine karşılık vereceğini vurgulayan Birsen, “Halı yıkamada metrekareye bağlı, oto yıkamada iç dış ve genel temizlik olarak tarifeler hazırlanabilir. Dolayısıyla bunlarla ilgili fiyat tarifelerini belirleyerek halkımızın bu tür taleplerine cevap vermiş oluruz. Esnaf odaları birliği yönetim kurulu olarak odalarımıza bu konuda çağrıda bulunuyoruz; gelsinler fiyat tarifelerini meslek gruplarına göre belirleyip fiyat tarifelerini alarak fiyat tarifelerini işletmelere takarak halkımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek hale getirsinler. Fiyat uygulamasıyla daha dengeli bir işleyiş olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.