"Cumhuriyet rejimine sahip çıkacağız"

“Cumhuriyet rejimine sahip çıkacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığının düzenlediği Referandum çalışmalarında izlenecek program ve sandık çevresi sorumluları ve çalışma gruplarını bilgilendirme toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezinde...



Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığının düzenlediği Referandum çalışmalarında izlenecek program ve sandık çevresi sorumluları ve çalışma gruplarını bilgilendirme toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezinde büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

Toplantıya CHP İl Başkanı Sinan özkar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı ilçe Başkanı Akın Sallarel, Referandum koordinasyon merkezi Başkanı Emre Genç, CHP Odunpazarı İlçe Kadın kolları Başkanı Sibel Yeşildal, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, CHP İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları Eski İl ve İlçe Başkanları ve parti üyeleri, sandık sorumluları Odunpazarı bölgesi mahalle temsilcileri katıldı.
16 Nisan 2016 Pazar günü yapılacak referandumda belirlenen çalışma programı hakkında bilgi veren Odunpazarı İlçe başkanı Akın Sallarel “Bu parti çalışması değil rejime ve vatana sahip çıkma mücadelesidir. Vatansever herkesle omuz omuza çalışıp hayır diyeceğiz. Cumhuriyet rejimine sahip çıkacağız” dedi.
CHP İl Başkanı Sinan özkar ise konuşmasında “AKP 14 yıllık iktidarında sıfırı tüketti. Artık ülkeyi yönetemiyorlar, bir çıkış yolu aradılar onu da yeni anayasa adı altında tek adam rejimi ile çözmeye ve ülke yönetimine dayatmacı sistemi getirmeye çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ta “Hedefleri yakalayan bir yöntem bulmak zorundayız, eşimizi dostumuzu, komşumuzu harekete geçirmeliyiz. Hayır seçeneği şu an önde görünüyor, sahalarda neden hayır dediğimizi ev ev anlatmalıyız. Bunu yapacak bir örgütlü çalışmayı burada gördüm ve gururlandım, bu işi başaracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.