DP"Millet geçim bunlar ise seçim derdinde"

DP“Millet geçim bunlar ise seçim derdinde”
Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, haftalık pazar toplantılarında yapılması istenen anayasa değişikliğini eleştirdi. Hükümet ve MHP’nin bilinçaltına bir mesaj verdiğini iddia eden Dölekçekiç, “Bu mesaj...

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, haftalık pazar toplantılarında yapılması istenen anayasa değişikliğini eleştirdi.

Hükümet ve MHP’nin bilinçaltına bir mesaj verdiğini iddia eden Dölekçekiç, “Bu mesaj yoluyla da hayır oyu verecekler üzerinde bir korku yaratıyor. Diyorlar ki FETö, PKK, IŞID hayır diyor. Sizler de hayır diyerek bunlara destek mi çıkacaksınız diye mesaj veriyorlar. Hiç kimse hayır diyenlerin vatan ve millet sevdasını test etmeye kalkmasın. Sorgulamasın. öyle ki Cumhuriyet ve demokrasi için milletimizin hayır oyu vereceğine inanıyoruz” dedi.
Hayır oyu verecek olan üniversite öğrencilerinin korkuları olduğunu ileri süren Dölekçekiç, “Ben hayır diyeceğim ama korkuyorum diyorlar. Okumama mani olurlar mı, mezun olduğumda iş bulmama mani olurlar mı şeklinde bir korkuları var. PKK, IŞID’le aynı safta buluşuyorlar diyorlar ama bunlara da sormak lazım çözüm sürecini ortaya atan kimdi? PKK ile Oslo’da, İmralı’da hatta Dolmabahçe’de görüşen kimdi” diye sordu.
Dölekçekiç, “Millet geçim derdinde bunlar seçim derdinde, kendini seçtirmek derdinde” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.