Kar altında 23 Nisan

Kar altında 23 Nisan
23 Nisan dün Eskişehir’de yoğun bir biçimde yağan kar altında kutlandı.Etkinlikler kapsamında Vilayet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışını etkili...

23 Nisan dün Eskişehir’de yoğun bir biçimde yağan kar altında kutlandı.
Etkinlikler kapsamında Vilayet Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi. Gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışını etkili olduğu kentte kutlamalar da kar altında gerçekleştirildi. Törende görevli olan Ortaokul 7’nci sınıf öğrencisi Ali Baran Erdek, "23 Nisan için kutlamaya geldik. Valilikten görev geldi okulumuz için. Bu yüzden geldik. Şu an mutluyum. Atatürk’ün bize armağan ettiği tek bayram. Dünya için çocuklara. O yüzden çok mutluyum. Şu anda üşüme yok. Zaten Eskişehir’in havası çoğunlukla böyle oluyor o yüzden alışkınım" diye belirtti.
Törene katılan öğrencilerden Ortaokul 7’nci sınıf öğrencisi Ezgi Nur ise "Aslında hava soğuk ama üşümek pek değil. Bunu yapmak benim görevim. Buraya geldim. Ne soğuk hissettim ne de başka bir şey. çünkü Atatürk’e aşık bir insanım. Ve burada olmak benim görevim. Vatan uğruna ölebilirim. Gerçekten çok bağlı bir insanım. Atatürk’e, vatana. Zor olmadı dediğim gibi çünkü bu benim görevimdi. Buraya gelip durmak. Kendi çocuk bayramımı savunmak. Hem de çok eğlenceli oldu aksine. çok eğlendim arkadaşlarımla, öğretmenlerimle. çok mutluyum" şeklinde konuştu.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.