Çakırözer'den ADD ziyareti

Çakırözer’den ADD ziyareti
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman ve yönetimiyle bir araya geldi.Ziyaretinde Türkiye’nin Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığını...

CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman ve yönetimiyle bir araya geldi.


Ziyaretinde Türkiye’nin Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığını söyleyen çakırözer, “Bizler Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu çağdaş medeniyet yolundan hiçbir zaman ayrılmayacağız. Bu yolda çalışmalar yürüten Atatürk Düşünce Derneğimiz bizlerin en büyük güvencesi” dedi.


çakırözer, Lozan Antlaşması’nın 94’üncü yılı için asılan pankarta yapılan çirkin saldırıyı da kınayarak, ‘Emniyet ve savcılığa sorumlular bir an önce bulunmalı’ çağrısında bulundu.


SORUMLULAR BİR AN öNCE BULUNMALI


Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman ve yönetimini dernek binalarında ziyaret eden çakırözer, Lozan Antlaşması'nın 94'üncü yıl dönümünde şehrin farklı noktalarına asılan Lozan pankartına yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Yapılan saldırıya ilişkin Başkan Kerman’dan bilgi alan çakırözer, “Bu çirkin saldırı bizlere bağımsızlığımızı hediye eden Büyük önderimiz Atatürk’e ve Lozan heyetine yapılmış bir saldırıdır. Böylesine edepsiz, densiz ve çirkin bir saldırıyı asla kabul etmiyor, bir kez daha şiddetle kınıyorum. İçimizdeki Atatürk sevgisini böyle saldırılarla yok edemezler. Bunu yapan sorumlularda yetkili makamlarca bir an önce bulunup, en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.