"Kuyumcuya danışan yok"

“Kuyumcuya danışan yok”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dolar bozdurun çağrısının ardından bu kez vatandaşlara yastık altındaki altınları bozdurun çağrısını değerlendiren Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, “Kuyumcular...


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dolar bozdurun çağrısının ardından bu kez vatandaşlara yastık altındaki altınları bozdurun çağrısını değerlendiren Eskişehir Kuyumcular Odası Başkanı Ercan Arıyürek, “Kuyumcular Odası’na gelip ben bu altını bankaya yatıracağım ne diyorsunuz diye soran olmadı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamada altınlarınızı Ziraat Banka’sında tasarruf edin dediğini söyleyen Başkan Arıyürek, “Kuyumculara gelen hiçbir şey yok. çünkü Ziraat Bankası’na gelen eksperler tarafından orada altın alımı yapılıyor.  Bu altınlar da sadece 22 ay bilezik veya sarrafı türü altınlar.  Bugüne kadar çok fazla bir katılım olmadı. Sadece bir ton civarında altın toplandığı söyleniyor fakat yastık altında 2 bin ton altın olduğunu düşünürsek katılım olmadığını diyebilirim. Bizlere gelip de ben bu altını bankaya yatıracağım ne diyorsunuz diye gelip de soran olmadı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.