Tekgöz'den Yaşam Merkezi Projesi

Tekgöz’den Yaşam Merkezi Projesi
Seçim gezilerini sürdüren ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, bu kez de Yıldıztepe Muhtarı Çetinel ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti, projelerini anlattı. Vakıftaki görüşmede özellikle Yaşam Merkezi...

Seçim gezilerini sürdüren ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, bu kez de Yıldıztepe Muhtarı çetinel ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti, projelerini anlattı. Vakıftaki görüşmede özellikle Yaşam Merkezi Projesi çok beğenildi.


Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün seçim ziyaretleri devam ediyor.  


ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin bir sonraki durağı ise Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı oldu. Burada Vakıf Başkanı Ismail Kılıç ve yönetim kurulu ile çok kalabalık üye grupu tarafından karşılanan Tekgöz, gördüğü yakın ilgi ve misafirperverlik karşısında çok mutlu oldu, şükranlarını iletti.


YAŞAM MERKEZİ’NDE KONFORLU YAŞAM


Her türlü ayrıntıyı düşünerek projesini hazırlattıkları Yaşam Merkezi’nin, Eskişehir’e bırakacakları en önemli kalıcı eserlerden biri olacağını vurgulayan Tekgöz, “Her yaş grubuna hitap edecek, sosyal donatıları çok kuvvetli bu yerleşkeden ETO’nun mevcut tüm üyeleri ve aileleri yararlanabilecektir. Bir huzurevi değil, sağlık ve sosyal yaşam alanı olacak bu yerleşke ile ticaret hayatının stresini ve sıkıntısını yaşayan üyelerimizin rahat etmeleri hedeflenmiştir. üyelerimiz ve ailelerinin kendilerini ev konforu ve sıcaklığında hissedecekleri Yaşam Merkezi’nde en yüksek standartlarda kaliteli hizmet sunulmasını istiyoruz” dedi. Erdoğan Tekgöz’ün ayrıntılarıyla anlattığı Yaşam Merkezi Projesi, büyük beğeni topladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.