"Uyum içerisinde çalışacağız"

“Uyum içerisinde çalışacağız”
ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, kongre yapanServis Araçları İşletmeleri Odası ile Sucular Odası’nın yöneticilerini ziyaret etti, nisan ayından sonra Eskişehir’de odalar arasında tam bir uyum ve işbirliği olacağını söyledi....


ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, kongre yapanServis Araçları İşletmeleri Odası ile Sucular Odası’nın yöneticilerini ziyaret etti, nisan ayından sonra Eskişehir’de odalar arasında tam bir uyum ve işbirliği olacağını söyledi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Değişim Seninle Başlar Ekibi’yle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Sektörlerin ve meslek gruplarının çatı kuruluşu olan odaları çok önemseyen Tekgöz ve ekibi, seçimlerini tamamlayan odaların yeni yönetimleriyle görüşmeye de devam ediyor. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz son olarak EskişehirServis Araçları İşletmeleri Odası Başkanlığı’na seçilen Abdurrahman Yüceer ile Eskişehir Sucular Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Gazi Kaya ve yeni yönetimlerini ayrı ayrı ziyaret etti. Son derece samimi bir havada gerçekleşen ziyaretlerde oda başkanları sorunları ve çalışmalarını anlattı, ETO’dan beklentilerini dile getirdi.
GETİRİSİ OLMAYAN DEĞİL, YENİLİKçİ PROJELER
ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin, Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya ve yeni yönetimini ziyaretinde de kent ticareti konuşuldu. ETO’nun, ticaretin çarkını döndüren esnafın, tüccarın, işadamı ve girişimcinin önünü açması gerektiğini ifade eden Tekgöz, “üyelerin önünü açmazsanız, yeni kaynaklar yaratmaz iseniz kısırdöngü olur. Bizim ETO’da gelirlerimizi, getirisi olmayan bir projeye bağlayan değil, yenilikçi projeler yaşama geçiren bir yönetime ihtiyacımız var.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.