Milli tank için Tülomsaş'a görev

Milli tank için Tülomsaş’a görev
Milli Tank Altay’ın güç gurubunun da yerli ve milli imkanlar ile yapılabilmesi için Tülomsaş’a büyük görev veriliyor. Milli tankın motor gücünün yerli imkanlarla karşılanabilmesi için Tülomsaş’a yeni üretim makinelerinin...


Milli Tank Altay’ın güç gurubunun da yerli ve milli imkanlar ile yapılabilmesi için Tülomsaş’a büyük görev veriliyor. Milli tankın motor gücünün yerli imkanlarla karşılanabilmesi için Tülomsaş’a yeni üretim makinelerinin alınacağı öğrenildi.

Milli tankımız Altay’ın güç grubunun geliştirilmesi adına atılan adımlarda Tülomsaş’a ağır bir sorumluluk veriliyor. ürettiği ağır motorlarla adından dünya çapında söz ettiren Tülomsaş yeni bir milli göreve daha soyunuyor. Milli tankımızın motor gücünü artıracak ve milli imkanlarla yapılmasını sağlayacak görevin Tülomsaş’a verildiği belirtildi. Bunun için gerekli olan imalat makineleri için önümüzdeki günlerde ihale yapılması ve ihalenin ardından alınacak olan üretim makineleri ile Eskişehir’de milli tank motorunun üretimine geçilmesinin planlandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.